Siste nytt

Ford mondeo v6 motorproblem

Ford mondeo v6 motorproblem
heijsann, jeg har en 1995 Ford mondeo 2,5l v6 24v..
motoren som står i bilen er ikke ijnnkjørt ennå, den er kjørt bare 10-15 tusen, biln starter og stopper når den er kald, menn når bilen er blitt varm går den veldig fint på tomgang!
menn når jeg gir gass så skyter den noe voldsomt, å bare dør ut når jeg gir gass!
jeg har hatt bilen på verksted på diagnosetest, og di kåm fram til att det var lite spenning til hjernen, hjernen fikk bare 3-4 volt, vet du hvor mange volt hjernen skal ha? eventuelt hva kan forårsake dette?
jeg har byttet ut ledningsnettet framme i motorromme, å byttet coil og plugger, bensinpompe, bensinfilter, å jeg vet ikke hva det kan være, håper du har noen positive tips og gi meg! :)
 hva kan det være? :-/

Svar:
Ville sjekket bensinmengdemater evt. innsugingsbelg om det kan være hull på denne. Får den falsk luft i innsugingsbelgen fra bensinmengdemater blir turtall feil og den kan jage og oppføre seg vanskelig slik du beskriver.  Er det som beskrevet lite strøm? til hovedhjernen som styrer det meste så må en sjekke hvor denne blir av evt. lete etter overledninger etc. En annen ting er at merkeverksted kan fortelle deg eksakt hvor mye strøm som skal leveres til enheten. 
Klikk her for å spør bilmekanikeren

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.