Siste nytt

Citroen C3- diverse feil

Hei.
Vi kjøpte i fjor en 2006 modell C3 kjørt ca 52000 til vår datter, nå kjørt 72000
Bilen kjøpte vi i fjor hos aut.forhandler Auto Elite. For en uke siden røk fjæren ved demper en forhjul, Mekonomen skulle utføre service i dag, da viser det seg at topp pakning er røket, samt at bremseklosser er helt nedslitt. Jeg har lest litt på nettet, og det jeg finner sier at dette er feil som oppstår på biler som er kjørt betydelig lengre.
For å få reparert bilen vil regningen bli ca 22.000.- Trenger litt kyndig hjelp og råd fra noen som vet, og kan bil. Slik jeg tolker det jeg finner på nettet, virker det som om km. stand som bilen er kjøpt som, må være feil. Håper på innspill og gode råd.

Svar:
Jeg vil si at dette er ting som kan oppstå individuelt fra bil til bil. Det har med kjørevaner etc. å gjøre. En kan godt skamkjøre en bil innen 20-30000 km.  Km. stand kan selvsagt være feil men bilens tilstand mot km. kan ofte avsløres av en erfaren bilmekaniker men ofte er ikke bestandig dette noe fast holdepunkt om bilen ellers er godt vedlikeholdt.(Skinnet bedrar)  En må sjekke bilens historikk mot serviceheftet osv. noe som kan være vanskelig og tidkrevende. Vedr. km. så kan et verksted kanskje gi deg en pekepinn om dette er feil i forhold til bilens virkelige gangtid. Og jukse med bilens km. stand er ikke lett i dag men en skal ha god peiling for å gjøre dette uten å bli oppdaget. På min egen bil går ikke det å forandre km. intervall da den har 2 datahjerner. 
Klikk her for å spør bilmekanikeren 

Kommentarer   

#1 Øyvind Arntzen 29-05-2014 00:01
Hei har en c3 2004 modell, den har fått seg en smell fremme på høyre side. Leser i instruksjonsbok en at det skal være en dødmannsknapp som stopper drivstoff tilførsel men finner den ikke, det er en 1,4bensin. Den har også stått et par år etter dette og all strøm har hvert borte, kan feks start sperren satt seg på noen måte

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.