Siste nytt

Chevrolet Suburban- Lekk returslange fra dyse?

Hei.
Jeg har en Chevrolet Suburban K2500 6.5 TD, 94 mod. Km.284 000.
Oppdaget at bilen lekker under, trodde først det var olje som "svettet", men etter noe leting fant jeg at returslangen til dysa er fuktig, og det lukter diesel -ikke olje..

Spørsmål 1.
Jeg lurer på om denne er vanskelig å bytte selv? Har ikke noe erfaring med å bytte deler på denne bilen, og slangen ligger litt vanskelig til (mulig fordi jeg er lita, å bilen er stor) :-) Spørsmål 2.
Har den evt. noe spesielt navn/nr (størrelse) om jeg må bestille den. Bor i Kirkenes og det meste må bestilles, få som har ting på lager. (Tenker å spørre hos et bilverksted først) Send meg gjerne et bilde der en ser inn og utgang til slangen, om dere har. Vanskelig å se den delen som ikke sitter i dysa, får vel bruke stige ;-) Vil prøve selv om det ikke er vanskelig, greit å kjenne bilen sin..
På forhånd takk for svar.

Svar:
Kontakt, ring din lokale eller nærmeste forhandler og forhør deg. Notmalt er slike slanger  vulket i begge ender med koplinger og skal som regel skrus fast.  De burde vite hva dette er ut i fra din din beskrivelse. Slike slanger/deler har også delenummer slik at en skal får rett slange. lengde, kvalitet.
Klikk her for å spør bilmekanikeren

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.