Siste nytt

Audi a4 2002 mod- elektrisk feil ?

Har 2 spørsmål jeg lurer på.
Jeg har en Audi A4 1,9 TDI 2002 mod. 280000km
Har fått noen problemer som jeg ikke skjønner noe av. (Regner med at det er elektrisk feil).. Men problemet er at trip-teller og km-teller, klokke og datoen, info tavla mellom speedometeret og tur-telleren ikke virker. Har prøvd og re-sette med re-sett knappen på hendelen til vindusviskerne (funket ikke), har også sjekket sikringene, ingen som var gående. Hva kan dette komme av. Er det noen andre sikringer som ikke er i den som vi vanlige folk ikke kommer til som er ødelagt. Eller er det noe litt dyrere som er ødelagt.
Og når jeg fylte diesel nå så flyttet ikke måleren seg opp. Den gikk bare opp til dit den var når jeg begynte og fylle(litt over siste streken før tom). Jeg tenkte da bare og se om jeg faktisk fikk fylt, så jeg fylte full tank og det var ca 17 liter, så da fikk jeg fylt første gang. Men når jeg starter bilen igjen, viser måleren litt over kvart tank. Hva er det som gjør dette? Har måleren hengt seg opp? Eller har dette sammenheng med det første jeg spurte om?

Svar:
På noen biler sdå skjer dette om ABS sensor skutter å fungere. Dette skjer ofte i disse "salttider". Min forrige BMW likte ikke salt og måtte bytte sensor 1-2 gge, i året. Da fikk jeg disse problemene som du nevner og som influerer på ABS sensor på min bil.
Klikk her for å spør bilmekanikeren

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.