Rydd plass for nye Volkswagen Crafter

Rydd plass for nye Volkswagen CrafterTredje generasjon Volkswagen LT heter nå Crafter og er et profesjonelt arbeidsredskap i toppklasse.Rent visuelt skiller nye Volkswagen Crafter seg klart fra forgjengeren og konkurrentene. Kraftfulle linjer, markant front, frontlysdesign i vertikal klart glass og solide sidebeskyttere.

De nye 2,5 liters firesylindrede TDI-motorene kommer nå i fire varianter; 89 hk (65 kW), 109 hk (80 kW), 136 hk (100 kW) og 164 hk (120 kW). Felles for alle disse er høyt dreiemomentpå lavt turtall noe som sammen med moderne Common-Rail teknikk sikrer god drivstofføkonomi. Diesel partikkelfilter er en del av standardutstyret. Nye Volkswagen Crafter kommer med sekstrinns manuell girkasse som standard med mulighet for automatgir som ekstrautstyr. De veldimensjonerte bremsene er i stand til å håndtere enhver situasjon uansett last og nye Volkswagen Crafter er utstyrt med ESP og ABS som standard.

Rydd plass for nye Volkswagen CrafterNye Volkswagen Crafter er bygget for å gi profesjonelle brukere et perfekt tilpasset arbeidsredskap. Med mulighet for å velge mellom tre ulike akselavstander, fire forskjellige størrelser på lasterommet og tre valgmuligheter når det gjelder takhøyde, er det mulig å bygge den ultimate arbeidsbilen. Også varerromsstørrelsen er økt betraktelig. Maksimal kapasitet er nå 17 kubikkmeter ogen nyttelast på maksimalt 2600 kilo. En massiv skyvedør på siden, åpner en lasteluke på 1,3 meter i bredde og 1,8 meter i høyde (ved mellomhøyt og høyt tak), noe som gjør det enkelt å laste og losse varer i standard pallestørrelse. I lasterommet er det kapasitet for å laste to paller ved siden av hverandre og som ekstrautsyr tilbys et nytt lastsikringssystem

Volkswagen startet arbeidet med å fornye flåten av lette nyttekjøretøy for tre år siden med nye Transporter, Caddy og nå nye Volkswagen Crafter. I hele dette arbeidet har målet vært å gi profesjonelle brukere et best mulig redskap i arbeidet. Førerkabinen i nye Volkswagen Crafter reflekterer dette. De store vindusflatene gir god oversikt, girspaken er i joystick-design, noe som gir bedre plass og sjåføren er omgitt av romslige og praktiske rom for oppbevaring. Justerbart ratt, kollisjonspute, fjernstyrt sentrallås og elektriske vinduer er standard. Nye Volkswagen Crafter tilbyr også side- og hodekollisjonsputer som ekstrautstyr.

Nye Volkswagen Crafter vil være tilgjengelig hos norske forhandlere i løpet av tredje kvartal 2006.

Kilde: Pressemelding
MøllerGruppen 

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.