Nye Golf GT

Nye Golf GTNår nye Volkswagen Golf GT kommer til Norge i desember, leveres den med klassens råeste dieselmotor og Volkswagen-fabrikkens nyvinning: TSI-motor med både kompressor og turbo.


                                                                                        Mer... 


 


Den er 15 millimeter lavere, har V-formet grill lakkert i samme farge som karosseriet og markerte luftinntak i støtfangeren. Det som likevel er mest oppsiktsvekkende ved nye Volkswagen Golf GT er de to motoralternativene. Velger du diesel, kan du skilte med mellomklassens kraftigste motor. TDI-motoren på 2.0 liter yter 170 hk og akselererer bilen fra 0 til 100 km/t på 8,2 sekunder. Forbruket er på gjerrige 0,46 liter per mil. I tillegg er TDI-utgaven utstyrt med dieselpartikkelfilter som standard.
Bensinutgaven er også morsom. Volkswagen har utstyrt nye Golf GT med en TSI-motor der den avgassdrevede turboen og en mekanisk kompressor som kobles inn automatisk i forhold til turboen, gir maksimal utnyttelse av bensinen. Ut fra TSI-motoren på bare 1.4 liter henter teknologien ut massive 170 hk. 0 til 100 km/t gjør bensinutgaven av nye Volkswagen Golf GT unna på 7,8 sekunder. Ved landeveiskjøring er forbruket på 0,59 liter per mil.

Kreftene fra de to motoralternativene kontrolleres gjennom en sekstrinns manuell girkasse. Fra 2006 blir det også mulig å få nye Volkswagen Golf GT med DSG-girboks. Standardutstyret er solid: Sportsunderstell, 17-tommer BBS ClassiXs felger med 225/45 R 17 dekk, GTI bremser, GTI-front og GTI-støtfanger bak med doble forkrommede eksosrør, sportsseter, lakkerte lister og dørhåndtak, skinntrukket girspak og ratt og kjørecomputer.

TSI-versjonen kommer til å koste under 300.000 kroner, mens TDI-versjonen kommer på 335.000 kroner.

Kilde: Pressemelding Møllergruppen

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]
 
   

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.