Nye citroën grand c4 picasso

Under to måneder etter verdenspremieren på bilutstil-lingen i Frankfurt, introduserer Citroën den nye 7-seteren Grand C4 Picasso på det norske markedet.

5-seteren C4 Picasso er allerede i landet, nå er det storebror Grand C4 Picasso sin tur. Med mulighet for å transportere opp til 7 personer, er det en svært familievennlig bil. Den er lettkjørt og enkel å manøvrere, og byr på en lys og luftig kupe med stor komfort for alle passasjerer. Den digitale instrumenteringen er brukervennlig,
og gir et stilrent og elegant inntrykk. Formgivningen på bilen fremhever både rommeligheten og karosseriets langstrakte linjer.

Lavere vekt og større plass
Den nye modulbaserte plattformen EMP2 (Efficient Modular Platform 2) har gjort det mulig med akselavstand på hele 2,84 meter på den nye Grand C4 Picasso, noe som er 11 cm lenger enn forgjengeren. Samtidig har bilens utvendige lengde forblitt den samme (4,59 meter). Bagasjerommet har vokst med 69 liter, og rommer nå 645 l VDA og mer enn 700 l når stolene på andre seterad er skjøvet helt frem. Vekten på bilen er redusert med 100 kg, det bidrar i sin tur igjen til redusert CO2-utslipp og drivstofforbruk.

Det norske modellprogrammet
Ved lansering i Norge i slutten av oktober vil modellprogrammet omfatte to dieselmotorer på 90 og 115 Hk som begge leveres med Stop&Start, samt bensinmotorene VTi 120 og THP 155. Motorversjonen e-HDi 90 med girkassen ETG6 har et CO2-utslipp på kun 98 g/km, rekordlavt for en bil i dette segmentet.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.