Siste nytt

Den nye Mitsubishi L200

Den nye Mitsubishi L200Mitsubishi Motors har nå lettet på sløret og vist frem den splitter nye L200. Den offisielle introduksjonen skjer Bologna Motor Show i desember. Denne nye pick-up varianten vil komme til Norge våren 2006


Mer enn bare en pick-up
Den nye Mitsubishi L200 er mer enn en vanlig pick-up. Med sitt moderne design, komfort og sikkerhetsutstyr har Mitsubishi klart å skape en bil som vil finne kunder også utenfor det tradisjonelleo Et design som skiller seg fra konkurrentene.
o Double Cab har størst kabin på markedet.
o 3 karosseri typer; Single Cab, Club Cab og 4- dørs Double Cab.
o Personbil komfort også for baksetepassasjerer.
o Et unikt "Super Select" 4WD system.
o Stabilitets- og traction kontroll.
o Euro 4 Diesel motor.
o Konstruert for å innfri 4 stjerner i Euro NCAP.
o Klassens beste svingradius; kun 5,9 meter.

Den nye Mitsubishi L2004. generasjon pick-up står for tur
Siden 1996 har det blitt solgt over 340.000 L200 i Europa. Med 3.000 solgte enheter har L200 alltid ligget høyt plassert på salgstatistikken i Norge.

Med sin 4.generasjons pick-up har Mitsubishi skapt en modell som går inn i et marked som ønsker seg høy lasteevne, høy komfort og ikke minst et utseende som passer dagens brukere. Dette samtidig som man har alle fordelene til en 4 WD pick-up.

Mitsubishis ambisiøse plan er å selge over 35.000 L200 pr år i fremtiden. I Norge forventer man at den nye modellen vil gi en salgsøkning på minst 50% fra dagens nivå.

En pick-up med sportslig DNA
Den nye Mitsubishi L200 har et rundere og mer aerodynamisk utseende enn sine konkurrenter. Fronten har beholdt det kjente Mitsubishi utrykket, samtidig som designet er slik at sjåføren har uhindret sikt. L200 har klassens laveste luftmotstand (fra 0.46 til 0,51 i Cd verdi). Dette reduserer naturligvis drivstofforbruk og vindstøy.

L200 henter sitt design fra en lang rekke Mitsubishi 4WD modeller som alle har satt sine spor. Mest av alt har Mitsubishi latt seg inspirere av Pajero Evo 2+2 concept.

Den nye Mitsubishi L200En pick-up etter europeisk smak
Over 30 % av dagens europeiske L200 eiere sier de valgte bilen pga dens utseende. Kundens ønsker om tidsriktig design medførte derfor at Mitsubishi valgte å se på utformingen med helt nye øyne da nye L200 skulle tegnes. Dette førte ikke bare til et rundere kabindesign, men også et lasteplan som er en integrert del av hele bilens utseende.

Økt komfort - økt sikkerhet
Dimensjonene på L200 er godt tilpasset europeisk bruksmønster med en kabin størrelse på 500cmx180cm for Double Cab. Komforten er godt tilvaretatt ved blant annet klassens lengste kabin (for eksempel 215.3 cm for Double Cab). Av andre egenskaper som gir økt komfort kan nevnes:

o Klassens korteste svingradius - kun 5,9 meter.
o Panorama frontvindu som gir bedre utsyn.
o Enkel og rask overgang fra 2WD til 4WD drift.
o 25 graders ryggvinkel på baksetene i Double Cab.
o Konstruert for å innfri 4 stjerner i Euro NCAP.
o ABS og traction kontroll


Også arbeidshest
Nye Mitsubishi L200 tilfredsstiller også de med behov for en moderne arbeidshest i pick-up utgave. Single Cab er den varianten som mest sannsynlig vil bli valgt av de med et røffere bruksmønster, selv om alle utgavene er bygd for å mestre utfordringene på eller av norske veier.

Single Cab har et lasteplan på hele 222 cm, mens Club Cab har 181 cm og Double Cab 132 cm. Samtlige varianter får plass til Europaller og baklemmen kan legges ned 180 grader. Nyttelasten er opptil 1 tonn mens hele 2,7 tonn kan fraktes på tilhengeren.

Det kan videre velges mellom to typer 4-hjulstrekk som begge har høy og lavgir funksjon samt mulighet for å bytte fra 2 WD til 4 WD i hastigheter opptil 100 Km/t. Inform og Invite utgavene leveres med "Easy Select" 4WD systemet. Inform og Invite variantene kommer med "Super Select" hvor senterdifferensialen kan låses dersom ønskelig.

Felles for alle er en sterk og smidig 2,5 direct injection diesel motor som yter 136 HK ved 4,000 omdreininger. Motoren er bygd av Mitsubishi og er av "common rail" typen. Som nevnt innfrir motoren Euro 4 avgasskravene - den eneste i sin klasse.

2 girkasser
Den fremtidige Mitsubishi L200 eieren kan velge mellom 2 Mitsubishi produserte girkasser:
o 5-trinns manuell girkasse.
o 4-trinns automat girkasse.
- Drivstofforbruket er målsatt til å være den laveste i klassen.

Ikke uventet kommer L200 også med 5 år/100.000 km nybil garanti. I tillegg har bilen 12 års rust garanti og serviceintervall på 20.000 km.

Kilde: Mitsubishi pressesenter

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]
 
   

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.