Cadillac SRX

Cadillac SRXCadillac entrer et av dagens raskest økende markedssegmenter med en helt ny crossover-bil i luksusklassen. Cadillac SRX er en av fem helt nye modeller som Cadillac planlegger å introdusere i løpet av de 18 neste månedene. Etter planen kommer nyskapningen på markedet i løpet av første halvår 2003.

Cadillac SRX er inspirert av Cadillacs konseptbil Vizon, vist for første gang i 2001. Den nyeste tilveksten til Cadillac-familien viser at vi ikke er redde for å være først, enten det gjelder en ny stil, ytelser eller funksjonalitet, sier Mark LaNeve, adm.dir. i Cadillac.


Cadillac SRX er den første crossover-bilen i luksusklassen fra Cadillac. Introduksjonen gjør at selskapet kan konkurrere i et segment der det ikke er representert i dag. LaNeve sa at bilen har et oppsiktsvekkende design, unike funksjonelle kvaliteter og enestående kjøreegenskaper. Navnet SRX er i tråd med Cadillacs strategi for produktnavn. Den første bokstaven angir serien, mens den andre og tredje bokstaven står for "rekonfigurabel" (omformbar) og "crossover".

Cadillac SRX skal bygges ved GMs nye, avanserte fabrikk Lansing Grand River Assembly Plant. Der bygges for tiden Cadillac CTS sedan, som skal introduseres i 2003. Cadillac er en divisjon i General Motors, verdens største bilprodusent, som designer, bygger og markedsfører biler og lastebiler over hele verden. Mer informasjon om General Motors finner du på www.gm.com

Kilde: GM Norge

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.