Peugeot Traveller i-Lab

Den nye PEUGEOT Traveller MPV er et resultat av merkets målsetting om å implementere sin dynamiske strategi i alle segmenter. PEUGEOT Traveller i-Lab representerer en fremtidsvisjon for forretningsreisende. De svært gode tilkoblingsmulighetene gir passasjerene tilgang til et revolusjonerende tjenestetilbud og en unik og strømlinjeformet opplevelse.

VIP 3.0-bussen er basert på EMP2-plattformen, og balansen mellom ytre dimensjoner og innvendig plass har blitt optimal. Innvendig kan passasjerene nyte en kjøretur i et inspirerende miljø med alt de trenger til en effektiv arbeidsøkt. Føreren kan glede seg over PEUGEOT Traveller i-Labs teknologiske utstyr, som oppfyller alle passasjerenes ønsker og behov.

 

PEUGEOT Traveller i-Lab er en ekstremt mobil nettskyplattform for forretningsreisende. PEUGEOT har utviklet oppdaterte tilkoblingsløsninger i samarbeid med Samsung. En krevende kundegruppe får dermed en helt sømløs opplevelse. VIP 3.0-bussen kobler seg til de nettbaserte tjenestene og gir passasjerene helt nye muligheter til å løse de oppgavene som arbeidsdagen måtte by på.

Kilde : PEUGEOT

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.