Siste nytt

Civic Tourer konsept

En nyhet som vakte stor oppmerksomhet på bilmessen i Genève, var Hondas nye konseptmodell Civic Tourer. Det er en nesten produksjonsklar bil som ifølge planene skal komme på markedet tidlig i 2014.


Civic Tourer har mye av samme DNA som den nåværende halvkombimodellen. Den er tilpasset for det europeiske markedet og kommer følgelig til å bli produsert på Hondas britiske fabrikk i Swindon. Den har et sofistikert, aerodynamisk karosseri som gir et rent og elegant utseende.

Med sin unike lave og brede profil inngir Civic Tourer Concept en tydelig sportslig følelse med fokus på førerens opplevelse. Designen skaper en god aerodynamikk uten å gi avkall på god bagasjeplass. Honda regner med at Civic Tourer skal ha en lasteevne som er blant markedets beste.

Det er nå mer enn ti år siden Hondas mest populære modell Civic hadde en kombimodell. Da hette den Civic Aerodeck, som senere fikk en oppfølger i den større Accord Tourer. Nå ser mange frem mot at Civic Tourer blir virkelighet på begynnelsen av neste år.


Kilde: Honda

 

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.