×

Merknad

Forumet er kun i lesemodus

problemer med servostyring, Volkswagen

Mer
11 år 11 måneder dager siden #6692 av krutt rune
Hei.
Vi er en gjeng på 7 jenter som nylig har kjøpt oss russebil i form av en Volkswagen Caravelle 8-seter Kombi 1994. Den har gått 288000 km. Da vi prøvekjørte den var det noe problemer med servostyringen. Tung å dreie rattet, men allikevel ikke umulig kjøre. Fikk beskjed om at vi bare måtte fylle på ny servostyringsolje. I ettertid har vi fått høre at det ikke er bare å gjøre dette, da servostyringen må være ødelagt for at oljen skal bli borte. Er dette sant, eller er det bare å fylle olje, for så å kjøre?

Vi har liten peiling på bil, så hadde vært kjempeflott med et utfyllende svar dersom det ikke bare er å fylle olje.
Mer
11 år 11 måneder dager siden #6696 av Knut2009
Hei.
Du må sjekke om det er for lite olje i beholderen for servo olje. Er det for lite så må du lete etter lekkasje- Da følger du slangene til servopumpen. Alt som ligner på at det er noe fukt må undersøkes nærmere. Det vises som mørke flekker. Drypper det så bør det ordnes.
Men du kan godt fylle på servo olje til rett nivå og se hvordan det går. Det er ikke farlig, men hvis det oppdages lekkasje på en eu kontroll så blir den ikke godkjent.
Er det ikke for lite olje så har du et annet problem. Det kan være feil på servopumpa, men det kan også være reima som driver pumpa som er dårlig og slurer hvis den ikke er røket allerede.
Bruk en god lomme lykt og let så finner dere kansje noe.
Lykke til.
Moderator: Eazy
Tid til å lage siden: 0.100 sekunder

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.