×

Merknad

Forumet er kun i lesemodus

Bremselys som ikke lyser

Mer
18 år 3 måneder dager siden #273 av skarpH
Har en Volkswagen Passat 90 modell her som ikke har bremselys.
Sikringene er fine. Pærene er fine.
Vi tror ikke det er bremselys bryteren for når vi måler så går det ikke strøm fra den ledningen som er koplet inn til bryteren. Det skal gå strøm der? Men en annen igjen som holdt på med bryteren sa at han hadde målt med den bryteren i og at det var strøm i den, derfor fungerte den sa han uten at han prøvde den nye bryteren vi kjøpte.

Hva kan du tenke deg at det er? Ja, kanskje det er et ledningsbrudd. Men rart at det skal være presis bremselysene for alle andre lys fungere. Det finnes heller ikke kjørelysrelee til en passat 90 mod.

Hvordan finner man ledningsbrudd? Må jeg ut med seter og alt som er? Skal man måle seg frem til det? Er det noe et bilelektronikk verksted måler seg frem til lett uten at det vi får en regning på 10000. Hva kan vi selv sjekke før vi leverer den inn?
Mer
18 år 2 måneder dager siden #276 av Bilmekanikeren
Besvart av Bilmekanikeren i emne bremselys
:D Dersom det er spenning på den ene ledingen på bremselysbryteren så setter du en ledning imellom de to! Da skal bremselyset bak lyse opp! gjør det ikke det så ligger bruddet mellom bryteren og baklysene! Har du ikke spenning på en av ledningene ja så får du heller ikke bremselys! Da er det brudd eller dårlig kontakt i sikringsboks eller stikkforbindelser! En vanlig prøvelampe er alt du trenger for å finne spenning! Samlestikk er i grunnen en plass der mye dårlig kontakt kan oppstå og ligger som regel på venstre side ved pedalene! :P
Moderator: Bilmekanikeren
Tid til å lage siden: 0.093 sekunder

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.