Siste nytt

Velkommen, gjester
Brukernavn: Passord: Husk meg

EMNE: Mercedes automat cklasse vil ikke skifte gir

Mercedes automat cklasse vil ikke skifte gir 24/09/2016 12:47 #12233

  • Kaltrina
  • Kaltrina's profilbilde
Heisann. Vi sliter med vår vil Mercedes cklasse 2008-modell automat. Den vil ikke skifte gir. Den forblir i 1-2gir og begynner å bråke fælt når vi når 40km/t. Vi tør derfor ikke kjøre lenger enn i sentrum hvor vi bor pga dette. Vi kan også gjøre denne bilen "manuell" med å ta girspaken til sidene ( - / + ) men dette funker heller ikke. Akkurat som dette ikke eksistererer lenger i bilens system. Før så kom det D1 - D2 - D3...osv.
Det er et års tid siden vi fylte på automatgirolje. Kan det være igjen at det må fylles ?? Er dette samme sted som motorolje eller har det helt sitt eget sted å fylles på. Hva tror du. ? Håper ikke hele er i streik for da hører vi dette koster flesk.
Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.

Mercedes automat cklasse vil ikke skifte gir 24/09/2016 16:17 #12234

  • Raptor
  • Raptor's profilbilde
  • Offline
  • Moderator
  • Innlegg: 540
  • Mottatte takk 1
  • Karma: 7
Automatkasser begynner en ikke og rote med om en ikke er bilmekaniker eller vet hva en gjør. Må en etterfylle olje så er det noe feil, lekkasje osv. Mekanisk sett er det sjelden at det skjer noe med disse innenfor en viss km. lengde. Verksteder gjør flushing av olje på disse. Det er og skifte olje men det hele går i et lukket system. Samtidig skifter man da evt. filtere. Automatkasser bør en ikke røre før evt. hver 100 000 km. om alt er ok. Oljebytte, skifte eller etterfylle gjør en ikke selv hjemme i gården. Kontakt derfor et verksted. Gear og motorolje er forskjellig og fylles IKKE på der motorolje fylles. Er gearkassa ødelagt så lønner det seg med byttekasse. Kontakt derfor verksted for evt. videre uttalelser.
Jobber med fly/aviation/displaypilot men bil er ingen unntak..
Alle mennesker har iallfall 'EN' god side!
----
Misunn aldri noens tilsynelatende lykke! Du kjenner ikke deres hemmelige sorger.
Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
Moderator: Raptor
Tid til å lage siden: 0.456 sekunder

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.