×

Merknad

Forumet er kun i lesemodus

Selges VW Golf mk1 cabriolet deler

  • ronalzyb
  • Emneforfatter
  • Besøkende
  • Besøkende
9 år 2 måneder dager siden - 9 år 2 måneder dager siden #10397 av ronalzyb
Selges VW Golf mk1 cabriolet deler opprettet av ronalzyb
Heisann!

I forbindelse med et prosjekt, har jeg handlet tre golf mk1 cabriolet delebiler og plukket stort sett alt av deler av disse. Derfor har jeg et relativt stort lager av deler til denne bilen liggende som jeg ikke trenger.

Listen er lang, men kort oppsummert har jeg det meste liggende. Siste delebilen kjørte jeg i to uker før jeg avregistrerte den, så der vet jeg det meste fungerer.

Jeg har to 1.8 gti motorer, flere girkasser (til 90mm og 100mm drivaksler - alle 5-trinns), bakluker (strøken), dører, frontrute, sideruter, pansere, bensinmengdefordelere, gti stabstag, Tuningart coilovers med tuv (brukt men i god stand), weitec senkesett (dempere og fjærer - ser bra ut), originale bak/frontlykter, svart sotede baklykter, radiator med vifte til 1.6 gasser, radiator med vifte til 1.8 gti, innsug, 1 powerflex foring til tannstang (uten servo), tannstang ikke servo, 1.8 gti elnett, 55liters bensintank til 84 og nyere golf mk1 cabriolet, flotør til 1.6, karmann breddekit med fangere, buelister og sideskjørt, framskjermer osv osv.

Ta kontakt, jeg har kanskje det du leter etter. Delene skal bort, så selges rimelig - dog gis ikke bort.

Alle delene er i Skien.


Ta kontakt her eller på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Moderator: Eazy
Tid til å lage siden: 1.156 sekunder

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.