Siste nytt

Bergen Veteranvogn Klubb

Bergen Veteranvogn KlubbBVK ble stiftet i 1980 av en gruppe entusiaster som lenge hadde vært interessert i kjøretøyhistorie. Vårt formål er å bidra til oppsporing, bevaring og restaurering av historisk interessante kjøretøy

Link: www.bvkn.no

Opel Motorsport Clubs

Opel Motorsport ClubsKlubben ble dannet av Johan Sand og Espen Karlseni Oslo 4.10.1997.Vi hadde da vært med i SvenskaGSi Klubben i mange år og følte behovet for en tilsvarende klubb i Norge.Vi ville gjøre den åpen for absolutt alle Opel-eiere, (banetreff, autoslalåm og gokartkjøring).

                           Link:  www.opelmotorsport.com

Mercedes-Benz Klubben

Mercedes-Benz KlubbenDette er en av Norges største merkeklubber, for tiden teller vi rundt 1600 medlemmer, og antall medlemmer har økt jevnt i alle år.Klubbens formål er å hjelpe medlemmene med å oppspore,registrere, erverve, restaurere og bevare Mercedes-Benz motorkjøretøyerav klassiske årganger samt forgjengere.

Link: www.norwegen.mercedes-benz-clubs.com/

Norsk Mustang Klubb

Norsk Mustang Klubb NMC er en klubb for Mustang eiere og andre med interesse for Mustang. Er en klubb åpen for alle årsmodeller og typer av Mustang,  fra 64 ½ og oppover. Alt fra Hard-top med sekser til Boss 429, originale og racing. 

Link:  www.norskmustangclub.no

Girlsgofast.com

Girlsgofast Vi er 3 jenter som har stor interesse for bil. Molly la ut om den store drømmen sin, nemnelig en jentebilklubb. Så vi satte like så greit bare i gang. Med litt jenteprat innimellom ble vi omsider ferdige, og er nå stolte av å kunne presentere klubben GirlsGoFast!

                           Link:  www.girlsgofast.com

Amcar Online

Amcar Online  American Car Club of Norway - AMCAR - er en serviceorganisasjon og en drivkraft for eiere av amerikanske biler og lokale amcarklubber i Norge. AMCAR arbeider for å sikre rammebetingelsene for aktiv utøvelse av amerikansk bilhobby, og arbeider for å forbedre forholdene for amerikanske biler i Norge generelt.

                          Link:  www.amcar.no

Klubb Alfa Romeo Norge

Klubb Alfa Romeo Norge Klubb Alfa Romeo er en landsdekkende forening med medlemmer i alle fylker. For tiden har klubben ca 1100 medlemmer som eier ca 1000 av landets 2400 eksemplarer av Alfa Romeo. Klubbens formål er å virke for eiere og andre interesserte, og gjøre det lettere og mer gøy å eie en Alfa Romeo.

Link: www.klubbalfaromeo.no

Underkategorier

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.