Siste nytt

Stadig flere biler leveres med alarmsystemer som beskytter mot tyveri. Slike systemer slås på og av med kodet fjernkontroll. Hvis noen forsøker å bryte seg inn i bilen, utløser kontakter i dørene og panseret, ultralydsensorer eller strømforbrukere i kupeen lydsignaler. Ultralydsystemet registrerer også når personer forsøker å komme seg inn i bilen gjennom en knust rute. Du kan slå av kupéovervåkingen hvis for eksempel dyr skal vente en kort stund i bilen.

De nyeste tyverialarmgenerasjonen har et alarmhorn som ikke er avhengig av bilens spenning, og tidsinnstilt alarm ved innbrudd gjennom døren. I prinsippet aktiveres tyverialarmen når du låser bilen, og deaktiveres igjen når du låser opp igjen.

Tyverialarmen med elektronisk startsperre er en effektiv beskyttelse mot tyveri. Lyd- og lyssignalene vekker oppmerksomhet og skremmer tyvene unna. Borttauingsbeskyttelsen med hellingssensor gir en ekstra beskyttelse mot tyveri. Kupéovervåkningen forhindrer at uvedkommende kan trenge inn i kupé, motor- og bagasjerom.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.