Siste nytt

Kårer Norges beste varebilsjåfør

Nå kan varebilsjåfører over hele landet finne ut hvem som er Norge beste. Alle som bruker et nyttekjøretøy i sin jobb har mulighet til å delta i en rekke ferdighetskonkurranser over hele landet, og Norgesmesteren kåres i Oslo den 14. juni.


Det er Volkswagen Nyttekjøretøy som står bak konkurransen Varebilcup, som i år arrangeres for andre gang. Konkurransen er imidlertid åpen for varebilsjåfører av alle bilmerker, og vinneren får en Volkswagen Amarok varebil til en verdi av 490 000 kroner til odel og eie.

- Volkswagen Nyttekjøretøy er opptatt av å kombinere bilenes egenskaper med gode holdninger og ferdigheter til sjåførene. Vi setter fokus på det ansvaret det er å føre en varebil og ønsker å bygge stolthet rundt gode ferdigheter bak rattet, sier informasjonssjef Benthe Saga.

Det er to måter å bli kvalifisert til en delfinale på. Enten kvalifiserer man seg via dataspillet PARK IT som man blant annet kan laste ned på sin smarttelefon, eller så registrerer man seg på varebilcup.no slik at man blir med i trekningen av en plass i den lokale delfinalen.

- Alle kan delta så lenge man kjører en varebil, uavhengig av merke, i jobben. Enten man er elektriker, snekker, anleggsgartner, budbilsjåfør, telemontør eller noe helt annet som krever varebil, så kan man melde seg på.

17 delfinaler skal arrangeres fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør, og de beste går videre til finalen i Oslo den 14. juni. I delfinalene og finalen konkurreres det i ferdighetskjøring med varebil. Asgeir Borgemoen, kjent fra Garasjen og flere andre TV-program, skal være speaker på alle arrangementene, og han får selskap av Lisa Tønne under finalen i Oslo. Det blir også ulike konkurranser og premier for de som bare ønsker å være publikum, blant annet minivarebilcup for barn med tråbil.

- Den som vinner Varebilcup blir uoffisiell Norgesmester i varebilkjøring og kan nok trygt skryte på seg å være Norges beste varebilsjåfør. Konkurransen er tøff i toppen, men slik bør det også være når premien har en verdi på nesten en halv million kroner.

Her arrangeres Varebilcup 2014:
 
Mandag    12.mai    KIRKENES      
Onsdag    14.mai    TROMSØ      
Torsdag    15.mai    NARVIK      
Mandag    19.mai    MO I RANA      
Tirsdag    20.mai    NAMSOS      
Onsdag    21.mai    TRONDHEIM      
Fredag    23.mai    ÅLESUND      
Lørdag    24.mai    FØRDE      
Mandag    26.mai    BERGEN      
Tirsdag    27.mai    HAUGESUND      
Mandag    02.jun    STAVANGER      
Tirsdag    03.jun    KRISTIANSAND      
Onsdag    04.jun    TØNSBERG      
Torsdag    05.jun    DRAMMEN      
Tirsdag    10.jun    ØSTFOLD - HVOR      
Onsdag    11.jun    HAMAR      
Torsdag    12.jun    OSLO      
Fredag    13.jun    OSLO      
Lørdag    14.jun    OSLO FINALE     

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.