Siste nytt

Focus med elektrisk innfellbart tilhengerfeste

For første gang i denne klassen tilbys et elektrisk drevet tilhengerfeste som automatisk fører tilhengerfestet under den bakre støtfangeren på Focus når det ikke er i bruk.

Dermed har man alltid et tilhengerfeste lett tilgjengelig, selv om dette ikke er synlig på bilen og er til hinder ved parkering på trange parkeringsplasser.

- Mange Focus-kunder setter pris på funksjonaliteten og fleksibiliteten som et tilhengerfeste gir, sier Geir Haugaard, men de ønsker også å beholde Focus-linjene ubrutt når tilhengerfestet ikke er i bruk.

Focus er den første bilen i sin klasse som tilbyr denne teknologien og ikke lang tid etter at utstyret kom på markedet har salget gått forbi salget av avtagbart tilhengerfeste.

Fords elektriske innfellbare tilhengerfeste løses ut med en knapp i bagasjerommet. Det kan ikke løses ut utilsiktet og kan bare betjenes når tenningen er slått av og bagasjerommet er åpent.

Kunder som velger elektrisk innfellbart tilhengerfeste til sin nye Focus vil få bakkestartassistanse og tilhengerstabilisator uten tillegg i prisen.


Bakkestartassistanse sørger for at bilen ikke ruller bakover ved bakkestart ved at bremsetrykket holdes i inntil tre sekunder slik at sjåføren kan slippe bremsepedalen uten å trille bakover.

Tilhengerstabilisator bruker bilens elektroniske stabilitetsprogram (ESP) til å identifisere at tilhengeren svaier, og reduserer bilens hastighet for å gjenvinne kontrollen over tilhengeren.

Fords elektriske innfellbare tilhengerfeste kan også ettermonteres hos en Ford-forhandler.

Grunnet stor etterspørsel etter elektrisk innfellbart tilhengerfeste planlegger vi nå å utvide tilbudet også til modeller som Mondeo, S-MAX og Galaxy avslutter markedsdirektør Geir Haugaard.
Kilde:Ford

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.