Siste nytt

750.000 Opel Vivaro

Helt fra debuten i 2001 har Opel Vivaro vært en av klassens mest populære varebiler. Denne uken var det all grunn til feiring da Vivaro nummer 750.000 rullet av produksjonsbåndet på fabrikken i Luton.

 - 750.000 er et imponerende antall for Vivaro, særlig når man tenker på den tøffe konkurransen i denne klassen, sa Steffen Raschig, som er sjef for nyttekjøretøy hos Opel.

 

Økning i Norge

Vivaro har vært Opels mestselgende nyttekjøretøy, og har spilt en viktig rolle i selskapets comeback i dette viktige forretningsområdet.

 

I Norge steg salget av Vivaro med over 80 prosent i 2015, mens salget i Europa økte med 38 prosent. Det gir Vivaro den høyeste andelen i segmentet siden introduksjonen i 2001.

 

Vivaro leveres i to lengder, L1: 4.998 mm og L2: 5.398 mm, takket være Opel FlexCargo gjennomlastningsluke kan du frakte gjenstander med en lengde på inntil 4,15 meter.

 

Opel Vivaro er i tillegg også tilgjengelig som 8- eller 9-seters personbil.

 

- Vi gleder oss over at nye Opel Vivaro fortsetter suksessen, og vi er veldig godt fornøyde med den mottakelsen bilen har fått av kunder, forhandlere og presse. Opel Vivaro er en svært konkurransedyktig bil, og vi ser frem til å selge mye Vivaro i årene som kommer, sier produktsjef i Opel Norge, Harald Solum.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.