Hyundai i30 - Endelig i Norge!Nye i30 er årets viktigste modell for Hyundai. C- segmentet er preget av sterk konkurranse, men Hyundai Motor Norway har sterk tro på at denne modellen vil løfte Hyundai til nye høyder. "Vi tror vi har et godt utvalg av modeller til konkurransedyktige priser", sier PR sjef Stian Thrane i Hyundai Motor Norway.
Ny Fabia stasjonsvogn på veiFabia stasjonsvogn kommer i ny utgave til høsten. Nye Fabia Combi vises første gang på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt i september, mens det norske publikum kan se bilen første gang under BIL 07-messen i november.
Ny Golf stasjonsvognNå kommer den nye Volkswagen Golf stasjonsvogn. I neste måned er bilen på plass hos norske forhandlere. Stasjonsvogn-utgaven av Golf har vokst og er blitt en svært romslig og sporty bil. De første kundene har allerede bestilt sin nye Volkswagen Golf Stasjonsvogn.

Fiat Sedici -SUVFiat Sedici kan friste norske bilkjøpere med både firehjulsdrift, høy bakkeklaring (18 cm), meget høyt utstyrsnivå og topp moderne motorer. Samtidig er den mye rimeligere enn de typiske folke-SUVene. I august lanseres Fiat Sedici på det norske markedet. Den blir en del av den store satsningen fra Fiat med flere ny modeller som lanseres samtidig (Fiat Panda, Bravo og Scudo).

Volkswagen Tiguan: Kompakt SUV - stor opplevelseVolkswagen letter på sløret og viser de første bildene av sine nye kompakt-SUV. Bilen på bildene er delvis tildekket og det er først under bilutstillingen i Frankfurt i september at Volkswagen Tiguan vises i sin helhet. I november er kompakt-SUVen på plass i Norge.
Første bilder av Peugeot 308Peugeot viser frem de første offisielle bildene av sin nye storselger, Peugeot 308. Bilen, som blir etterfølgeren til kjempesuksessen Peugeot 307, lanseres sannsynligvis i Norge i begynnelsen av 2008.
Daihatsu Copen til NorgeNå lanseres Daihatsu Copen på det norske markedet. Den kompakte, toseters coupe-cabriolet´en er håndlaget i Japan og byr på unike, nærmest emosjonelle kjøreopplevelser. Med en prislapp på kun 249 900 kroner gjør opplevelsen av å kjøre en ekte toseters kabriolet med sportsbilytelser tilgjengelig for helt nye kundegrupper.

Audi viser kompakt-SUVDenne bilen forener design og dynamikk fra kompakte sportsbiler med romsligheten og bruksområdene til en sport utility vehicle (SUV). Silhuetten er typisk Audi og viser slektskapet med sportsligheten dette merket representerer. 20-tommers felger demonstrerer med full tyngde at dette er en bil som håndterer det meste av krevende underlag.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.