Spider er Alfa Romeo

Spider er Alfa RomeoAlfa Spider er en muskuløs og sporty roadster som påkaller minner om Alfa-klassikerene: Giulietta Spider fra 1950-talet via Duetto, Spider Veloce og 1990-tallets Alfa Spider. Et langt og slankt panser med klar Alfa Romeo profil, elegant midtparti og en aggressiv bakende med "aggressive" baklys og fire eksosrør.

                                                                  Mer...  

  

Alfa Spider har allerede rukket å motta utmerkelsen: 'Cabrio of the Year'. Det er 13. gang prisen deles ut og overrekkelsen fant sted under bilutstillingen i Geneve. Juryen bestod av 23 motorjournalister fra 12 ulike land.

Spider er Alfa RomeoDesign i typisk Alfa Romeo tradisjon
Alfa Spider er utviklet av Pininfarina i samarbeid med Alfa Romeo style centre og har et design mange vil snu seg etter. Fronten domineres av den våpenskjoldslignende grillen som gir hele bilens form. Det lange panseret understreker kraft og styrke, mens myke og elegante linjer gir et klart kompakt og sporty uttrykk.

Spider er Alfa RomeoKompakte dimensjoner
Den er 1.83 m bred, 4,39 m lang og 1.31 m høy. På tross av de ytre målene innfrir Alfa Spider allikevel de flestes drømmer om en kompakt kabriolet for to personer, som ikke minst skyldes de unike designelementene både på front og bak parti.

Kraftfulle motorer
Alfa Romeo er kjent over hele verden for sine spennende motorer med høy effekt, og Alfa Spider lever opp til denne tradisjonen. Den vil være tilgjengelig med to bensinmotorer i aluminium, utviklet av Alfa Romeos sine ingeniører, hver med JTS direkte innsprøytning og Twin Phaser teknologi:

3,2 V6 24 V (260 hk) med dreiemoment på 322 Nm ved 4500 omd/min

2,2 JTS (185 hk) med dreiemoment på 230 Nm ved 4500 omd/min

Modellen lanseres noe forsinket på det italienske markedet i september og vil være på plass i Norge bare få uker etterpå. Alfa Spider vil ha en startpris fra kr. 529.900,-*.

Kilde: Pressemelding Alfa Romeo Norge

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Kommentarer   

#1 Morgan 06-02-2008 14:38
--------------- ------ alfa, romeo , speider

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.