Den nye BMW 3-serie Coupé

Den nye BMW 3-serie CoupéOm ikke så lang tid introduseres ett nytt, attraktivt tilskudd til BMWs 3-serie: den nye BMW 3-serie Coupé. Denne nye elegante to-dørs sportscoupéen - som er planlagt lansert i september 2006 - vil skille seg mer fra sine sedansøsken når det gjelder utseende og teknikk enn sine forgjengere.

                                                                  Mer...  

  

Den nye BMW 3-serie CoupéMed sin selvsikre personlighet legemliggjør den nye BMW 3-serie Coupé sportslighet, ytelse og umiskjennelig eleganse. Toppmodellen er den nye BMW 335i Coupé, med den nye 3,0-liters rekkesekseren med 2. generasjons direkte innsprøytning (High Precision Injection) og Twin Turbo. Denne spesielle motoren, som yter 306 hk (225 kW) gir den sportslige to-dørs Coupéen overlegen ytelse uten de vanlige ulempene med bensinturboer fra fortiden. I tillegg finnes det en overflod av unike tekniske løsninger slik som det intelligente xDrive firehjulsdriftsystemet (tilgjengelig på utvalgte modeller) og Active Steering (ekstrautstyr) som vil gjøre den nye BMW 3-serie Coupé til det nye referansepunktet i sin klasse.

 

Eksteriøret til den nye BMW 3-serie Coupé fanger dynamikk og eleganse. Enda ett skritt lenger enn BMW 3-serie Sedan, som i seg selv er en veldig sportslig og dynamisk bil, er karosseriet enda lavere og forlenget på Coupéen. Hovedlysene med sine Koronaringer gjør dette til en BMW med et umiskjennelig ansikt, både om natten og om dagen.


Den nye BMW 3-serie CoupéInteriørdesignet fremhever den individuelle og eksklusive personligheten til den nye BMW 3-serie Coupé. Instrumentpanelet har fokus på førerens behov og skaper en generøs plassfølelse. Høykvalitetsmaterialer og setetrekkutvalg, i kombinasjon med et generøst utvalg av farger og dekorative interiørlister gjør det mulig å skape utallige kombinasjoner. Den lange midtkonsollen strekker seg hele veien til baksetet og separerer de to ergonomisk designede
baksetene og sørger for praktiske lagringsmuligheter.

Kilde: Pressemelding BMW Norge


[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.