Land Rover nye Freelander 2

Land Rover nye Freelander 2Freelander 2 er nummer 4 i rekken av helt nye modeller fra Land Rovers på litt over 4 år, og etterfølger Range Rover (2002), Discovery 3 (2004) og Range Rover Sport (2005). Alle modellene er blitt meget godt mottatt i markedet

                                                                  Mer...  

  

Land Rover nye Freelander 2Freelander ble lansert i 1997 og etablerte en helt ny klasse: Compact premium 4x4. Den var toppselger blant 4x4 i Europa i fem år og var mest solgte 4x4 på hjemmemarkedet Storbritannia fra lanseringen til ut 2005. Den helt nye Freelander 2 er forbedret på alle måter: bedre ytelser, mer økonomisk, mer elegant og vesentlig romsligere, og ikke minst er kjøreegenskapene forbedret - både on og off-road.

Land Rover nye Freelander 2Helt nye motorer
Freelander 2 vil bli levert med to helt nye motorer - en 3,2l bensin rekkesekser og en 2,2l firesylindret turbodiesel. 3,2l bensinmotoren leverer 233 hk som sørger for en toppfart på 200 km/t, og forbruket ved blandet kjøring er 11,2l/100 km. Denne motoren er i kombinasjon med en ny seks trinns automatgirkasse, med Land Rovers Command Shift, som gir mulighet for sekvensiell girskifting når det er ønsket. Det er også et Sport modus for livligere kjøring. Dieselmotoren gir 160 hk og med et Dreiemoment på 400 Nm. Motoren har et gjennomsnittlig forbruk på 7,5l/100 km.

Den helt nye Land Rover Freelander 2 vil bli lansert på bilutstillingen i London som åpner for publikum den 19. juli, og kommer til Norge ved årsskiftet.

Kilde: Pressemelding Land Rover

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.