Konseptutgave av Audi Q8 vises i januar

Audi er i ferd med å åpne opp et helt nytt segment med sin nye Audi Q8, som vises som konseptbil på bilutstillingen i Detroit (NAIAS) i januar. Audi Q8 forener designelementer fra coupé-modeller med en SUVs plass og fremkommelighet, noe som vil komme tydelig frem på den snart produksjonsklare konseptbilen.

Konseptbilen Volkswagen I.D.

Konseptbilen Volkswagen I.D. har en rekkevidde på mellom 400 og 600 kilometer og kan kjøre selv. En produksjonsbil med mye av den samme teknologien vil være på veien i 2020. Volkswagens konseptbil I.D. Denne symboliserer Volkswagen Groups motto ”Think New” og vil danne basisen for en kommende modell som er ventet på markedet i 2020

Peugeot Traveller i-Lab

Den nye PEUGEOT Traveller MPV er et resultat av merkets målsetting om å implementere sin dynamiske strategi i alle segmenter. PEUGEOT Traveller i-Lab representerer en fremtidsvisjon for forretningsreisende. De svært gode tilkoblingsmulighetene gir passasjerene tilgang til et revolusjonerende tjenestetilbud og en unik og strømlinjeformet opplevelse.

ŠKODA VisionS Ny SUV-konseptbil

På den store bilmessen i Genève i mars vil ŠKODA vise frem sin nye konseptbil, en ŠKODA VisionS, som viser ŠKODAs nye designspråk i SUV-segmentet. Med den nye konseptbilen antyder ŠKODA hvordan deres SUV'er kan se ut i fremtiden, og det nye designspråket har en god balanse mellom estetikk, kraft og funksjonalitet. I løpet av de siste årene har ŠKODA både fornyet og utvidet sitt modellprogram, og den neste fasen innebærer å utvide utvalget av modeller i SUV-segmentet.

Underkategorier

NyhetsbrevMotta HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Fartsbøter

Fartsbøter

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.