Konseptbiler

FCV Plus: Hydrogen energi-bil

PDFSkriv utE-post

mandag 23. november 2015 18:35

Etter den revolusjonære lanseringen av verdens første masseproduserte brenselcelle-bil, Mirai, har konseptbilen Toyota FCV Plus blitt laget for å vise frem vår visjon for et hydrogenbasert samfunn.

Toyotas crossover konseptbil C-HR

PDFSkriv utE-post

fredag 25. september 2015 00:00

Et nytt C-HR konsept får sin verdensdebut på bilutstillingen i Frankfurt. Med et diamantformet, dristig designspråk, fullhybridteknologi og ny plattform.

Nissan Gripz Concept: En radikal sports-crossover

PDFSkriv utE-post

søndag 20. september 2015 00:00

Nissan har avslørt en ny konseptbil som viser en ny og innovativ fremtid for bilmerket. Nissan Gripz Concept er utformet av designere i Europa og Japan med kapasiteten og de praktiske funksjonene til en kompakt crossover.

Audi prologue Avant

PDFSkriv utE-post

onsdag 06. mai 2015 00:00

På bilutstillingen i Los Angeles i fjor høst viste Audi konseptbilen "Audi prologue" - en forsmak på Audis fremtidige designspråk, den gang utformet som et stor coupé. Bare fire måneder senere vises en ny variant, "Audi prologue Avant"

TOYOTA C-HR konsept

PDFSkriv utE-post

onsdag 15. oktober 2014 00:00

TOYOTA C-HR får sin verdenspremiere på den kommende bilutstillingen i Paris og benytter et dristig nytt designspråk. Konseptet kommer med en hybrid drivlinje, og gir et hint fra Toyota om hva slags kjøretøy de ønsker å bidra med i kompakt crossover-segmentet.

Verdenspremiere for Honda Civic Type R

PDFSkriv utE-post

søndag 30. mars 2014 16:23

Honda presenterer flere spennende nyheter på bilmessen i Genève. Blant annet er det verdenspremiere for konseptmodellen Honda Civic Type R og Hondas fremtidige brenselcellebil FCEV.

Audi med 700 hestekrefter

PDFSkriv utE-post

tirsdag 24. september 2013 18:01

Audi nye konseptbilSport Quattro . Den nye har nesten dobbelt så mange HK som originalen. For tre år siden viste de i Paris en konseptbil med navnet Quattro Concept, som langt på vei ligner på bilen på bilde.

Yaris Hybrid-R - maksimerer kjøregleden

PDFSkriv utE-post

lørdag 07. september 2013 10:34

På årets Frankfurt Motor Show får Yaris Hybrid-R concept sin verdenspremiere. Konseptet kombinerer avansert teknologi fra den kompakte volumselgeren Toyota Yaris Hybrid - med teknologi inspirert fra Toyotas racing prototype, TS030 HYBRID, som deltar på Le Mans og i serien World Endurance Championship.

Side 1 av 17