Renault Captur ny crossover

Renault viser første bildene av nye Captur, en modell som vil bli lansert i Norge til høsten, og som er basert på konseptbilen med samme navn. Bilen vil første gang bli vist på Geneve utstillingen i mars. Renault Captur er bygget på nye Clio-plattformen

Renault Captur er en bil i B segmentet som vil utfordre konkurrenter som Nissan Juke og Peugeot 2008, men som vil skille seg fra konkurrentene gjennom å tilby det beste fra tre forskjellige bilkonsepter:
o Designmessige detaljer og høy sittestilling som i en SUV
o En romslig kupe og modulære interiørdetaljer som i en flerbruksbil
o Kjøreglede og komfort som i en kompaktbil

SUV egenskaper
Renault Captur´s kraftfulle design henter inspirasjon fra konseptbilen med samme navn. Kombinasjonen av kompakt volum, høy bakkeklaring, kraftige dekk og kanalbeskyttere gir bilen et tøft design.

Renault Captur har lakkdetaljer som kan personifiseres etter kundens ønsker og kommer med en original to-toners lakk som gir en flott kontrast mellom taket, dørpilarene og det øvrige karosseriet.

Flerbruksbilen
Renault Captur tilbyr meget god innvendig plass, til tross for bilens kompakte størrelse på 4,12 meter.
Bilens kupe gir et eksklusivt varmt inntrykk, med mulighet for å velge interiørdetaljer etter kundens ønske.
Renault Captur har egenskaper som du forventer å finne i en flerbruksbil slik som for eksempel høy sittestilling, stort bagasjerom, modulært interiør og innovative lagringsmuligheter.
Selv standardutgaven av Renault Captur kommer med utstyr som nøkkelfri tilgang, bakkestartassistent og ryggevarsler.
I tillegg kommer Captur med Renault R-link touchscreen multi-media system med seks høyttalere, inklusive radio med bluetooth, lyd-streaming og Arkamys® hi-fi lyd.

Kjøreglede og komfort
Renault Captur er basert på samme plattform som nye Clio, en bil som allerede regnes som en ny trendsetter for kjøreglede i klassen. Captur tilbyr de samme gode kjøreegenskaper som Clio, både når det gjelder veigrep, motorrespons og presis og kvikk styring.

Både bensin og diesel motorene drar fordel av den nyeste Renault teknologien og vil ha klasse-ledende lavt drivstoff forbruk og CO2- utslipp (fra lave 96g/km).

Renault Captur vil bli produsert på Renault´s fabrikk i Valladolid i Spania.

"Renault Captur er en kompakt og spennende crossover som vil sette en ny standard i crossover-klassen, sier Jan Traaseth, administrerende direktør i Renault Norge

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.