Nye Volkswagen Golf nå med 4MOTION

Nye Volkswagen Golf blir straks å se med på norske veier med 4MOTION firehjulstrekk. Utstyrt med nyeste generasjon firehjulstrekk, får nye Golf 4MOTION enda raskere responstid, og redusert forbruk.

Volkswagen lanserte den sjuende generasjonen av Golf før årsskiftet, og nå blir den også tilgjengelig med 4MOTION firehjulstrekk. Bilen er utstyrt med femte generasjon Haldex-kobling som er lettere og mer effektiv enn før. Det intelligente firehjulstrekk systemet veier 1,4 kilo mindre enn i forrige versjon, og ny forbedret teknologi gjør at bilen reagerer ekstremt raskt på endringer i kjøreforholdene. Systemet gir dermed større aktiv sikkerhet og enda bedre kjøregenskaper.
 
Golf 4MOTION blir levert i de tre utstyrsvariantene Trendline, Comfortline og Highline. Den blir tilgjengelig med to TDI dieselmotorer som yter henholdsvis 105 og 150 hk. En R versjon med en 290 hk bensinmotor kommer til høsten.
 
De to dieselmotorene har både høyt dreiemoment og lavt forbruk. Normert forbruk ved blandet kjøring er så lavt som 0,45 liter per mil for motoren med 105 hk og 0,47 liter per mil for motoren med 150 hk. Den forrige Golf 4MOTION med 140 hk hadde til sammenligning et forbruk på 0,55 liter pr mil, noe som også var lavt for biler med firehjulsdrift i denne klassen.
 
Som i Golf med forhjulsdrift, er start-stop-system og batteriregenerering standard på alle versjonene av Golf 4MOTION. Det rikholdige standardutstyret omfatter elektronisk differensialbrems, EDS på begge akslene, XDS tverrdifferensialbrems, elektronisk stabilitetsprogram, ESP, multikollisjonsbrems, og sju kollisjonsputer. Høy komfort er sikret med elektronisk klimaanlegg, cruise-control og multimediasystemer med stor touch-screen fargeskjerm, DAB+ og Blue-tooth integrasjon er standard
 
- Golf er Norges mest populære bilmodell gjennom en årrekke, og historien viser at norske kunder vil ha Golf med 4MOTION. Vi regner med å selge om lagt 1000 Golf med 4MOTION i år, sier Ulf Hekneby, direktør for Volkswagen i Norge.
 
Prisene på Golf 4MOTION starter på 301.500, og vil i Highline versjon koste 314.200 kroner med 105 hk TDI motor og 336.200 kroner med 150 hk TDI motor. Dette innebærer at tillegget for firehjulstrekk utgjør i overkant av 30.000-kroner.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.