Opel Mokka kraftig SUV design

Nå lanserer Opel de første bildene av sin nye dynamiske og sporty kompakt SUV den har fått det fengende navnet Mokka. Med den nye Mokka, er Opel den første tyske produsenten som lanserer en konkurrent i det voksende kompakt SUV markedet.

Til tross for sin lengde på 428 centimeter har Mokka fem seter og et romslig interiør. Som alle Opels modeller kombinerer den innovative teknologi, smart design og flotte løsninger.

"Opel Mokka tar det beste fra tradisjonelle, større SUVer og tilpasser det til et kompakt og moderne format," sier Opel CEO Karl-Friedrich Stracke. "Mokka runder av vårt utvalg av biler og fortsetter den sterke fremgangen vi har hatt med våre nye modeller. I tillegg beriker Mokka det nye kompakt-SUV segmentet, som er ventet å vokse de nærmeste årene."

Opel Mokka kombinerer funksjonalitet og en behagelig høy sittestilling. Den kommer både med to- og firehjulstrekk. Alle manuelle girkasser er utstyrt med drivstoffbesparende Opel Start / Stopp system. Bensin tilbudet består av en 85 kW/115 hk, 1,6 liter motor samt en 103 kW/140 hk 1,4 l Turbo med 200 Nm dreiemoment. En dieselmotor med 93 kW /130-hk, 1,7 CDTI med 300 Nm er også tilgjengelig. 1,7 diesel blir tilgjengelig med både to- og firehjulsdrift.

Mokka introduserer ny teknologi til SUV B-segmentet, for eksempel «Driver Assistance Systems» basert på Opel Eye kamera system, samt et ryggekamera. Videre har Mokka Opels ergonomiske seter, som har blitt sertifisert av AGR, den tyske «frisk rygg» ekspert organisasjonen. I tillegg til en generøs lasteplass, tilbyr Mokka den fullt integrerte, siste generasjon Flex-Fix sykkelstativ, som er eksklusiv for Opel.

Med alle disse funksjonene har Mokka blitt designet for personer med aktiv og sporty livsstil. Dette gjenspeiles også i navnet som er inspirert av de små og runde kaffebønnene Coffea Arabica. Den er rik på karakter og full av energi, akkurat som Opel Mokka.

Opel Mokka er tøff, samtidig er den elegant og sporty. Det sporty uttrykket blir forsterket av økt bakkeklarering og 1540 mm sporvidde. Det robuste utseendet understrekes av 18 tommers lettmetallfelger som standard i Enjoy og Cosmo utgavene.

Fem personer kan nyte en komfortabel, høy sittestilling med god oversikt. Mokka har inntil 1372 liter lasteplass og totalt 19 oppbevaringssteder.

 Fire- eller forhjulsdrift med mye standardutstyr
Standard funksjoner som forbedrer kjøreopplevelsen på alle Mokka modellene omfatter elektronisk stabilitetskontroll (ESC), den Traction Control (TC) så vel som Hill Start Assist (HSA) og Hill Descent Control (HDC) systemer - som bedrer kjørekomfort og sikkerhet i oppoverbakke eller nedoverbakke.

Den sporty Opel Mokka har en rekke nye teknologier, som for eksempel Advanced Adaptive Forward Lightning (AFL+) som øker kjøresikkerheten og er basert på tredjegenerasjons Bi-Xenon lyssystemer og inkluderer fullt lysassistent (HBA). Den nye generasjonen Opel Eye frontkamera er også tilgjengelig. Det gir sjåføren tilgang til en rekke funksjoner, blant annet varsling når du kommer ut av filen (LDW), kollisjonsvarsling (FCA) og andre generasjons teknologi for gjenkjenning av trafikkskilt.

Opel Mokka vil være tilgjengelig hos Opel-forhandlerne høsten 2012
Kilde:Opel

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.