Nye Hyundais SUV, ix35

Hyundais C-segment SUV, ix35, kommer med en ny bensinmotor i tillegg til en rekke teknologiske forbedringer. Nye Hyundai ix35 har verdenspremiere på bilmessen i Genève

Tre år etter lanseringen av Hyundai ix35, har den populære SUV'en fått en rekke tekniske og designmessige endringer.

Nye Hyundai ix35 leveres med en ny og kraftigere toliters bensinmotor, mens begge dieselmotorene nå har direkte innsprøytning. Bixenon og totalintegrert kjørecomputer med parkeringssensor er andre nyheter hos ix35, velkjent fra andre Hyundai-modeller. Den nye ix35 får også Hyundais tretrinns Flex Steer, hvor du kan velge mellom tre ulike servoinnstillinger, avhengig av veistandard og egne preferanser.

Interiørmessig er materialene oppdaterte for å gi en bedre kvalitetsfølelse. Utvendig beholder SUV'en det velkjente Hyundai-formspråket, noe som også inkluderer den heksagonale grillen.

Nye Hyundai ix35 blir lansert i Norge høsten 2013. Bilen er designet, utviklet og produsert i Europa for det europeiske markedet. Alle nye Hyundai leveres i Norge med syv års nybilgaranti, alternativt 200.000 kilometer, avhengig av hva som inntreffer først.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.