Den helt nye Subaru Forester

Den nye Forester tilbyr sportslige og personbil-lignende kjøreegenskaper, økt innvendig kvalitet, høyere sikkerhet, en klasse-ledende drivstofføkonomi, mer plass, lettere inn- og utstigning for barn og voksne, høyere tillatt tilhengervekt

Den nye Forester (4de generasjon) har vokst i alle retninger og måler 460 centimeter i lengden. Den har en akselavstand på 264 cm, og har noe korte overheng. Sammen med en bakkeklaring på ikke mindre enn 22 centimeter og permanente firehjulsdrift, er dette spesifikasjoner som lover godt for fremkommeligheten.

De større dimensjonene på nye Forester er mest merkbart i kupéen. Det er rikelig med plass til fem voksne og med store vinduer og ca. 3 cm høyere sitteposisjon, bidrar dette til klasseledende sikt i alle retninger. Det er en ca. 6 cm lavere kardangtunnel bak samt at det er mer plass til føttene under forsetene, noe som gjør reisen behagelig selv for dem som sitter på midten bak.
Bagasjerommet rommer hele 505 liter, og nesten 1600 med baksetene nedfelt. Bagasjerommet blir da nesten flatt, og i tillegg har den nye Forester en lav lasteterskel. Bakseteryggen kan enkelt felles ned fra bagasjerommet med brytere på hver side. Fjernstyrt elektrisk bakluke er standard på PREMIUM og SPORT.

X-Mode gir kontroll
Nye Forester er utstyrt med et nyutviklet system fra Subaru; kalt X-Mode. X-Mode er standard i biler med Lineartronic automatgir, og utstyrsversjonene 2.0i CLASSIC, 2.0i PREMIUM og 2.0DIT SPORT.
Forester blir også den første modellen i Subaru-familien med et automatisk stabiliseringssystem for tilhengere. "Trailer Stability Control" bidrar til å redusere sleng ved tauing av en campingvogn eller tung tilhenger. Nye Forester har for øvrig en tillatt tilhengvekt på opptil 2000 kg, dette gjelder også modellene med 2,0 liters bensinmotor og Lineartronic automatgir.

Motoralternativene
For det norske markedet vil tre motoralternativer være tilgjengelig - alle med 2,0 liters sylindervolum, og selvfølgelig med SUBARU BOXER motorer i kombinasjon med Symmetrical AWD - permanent firehjulsdrift. Alle motorene i Forester har registerkjede som ikke krever utskifting, noe som resulterer i lavere servicekostnader.



Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.