Ny toppløs Beetle

De første bildene av Beetle Cabriolet er sluppet. Bilen får sin premiere på Los Angeles Motorshow i slutten av november. Beetle Cabriolet er 3.generasjon første modellen som så dagens lys i 1949. Bilen kommer til Norge våren 2013.

Beetle har beholdt den gjenkjennelige kjente og legendariske silhuetten fra den første modellen som gjorde Beetle cabriolet til det ikonet den er. Taket med Soft-top løsningen er beholdt fra første modellen som kom allerede i 1949, men selvfølgelig er dagens krav til komfort og kvalitet ivaretatt sier direktør Ulf Tore Hekneby.
- Når taket er foldet ned ser vi helt klart paraleller til orginalen. Sikkerheten er ivaretatt på samme måte som vi kjenner fra Golf Cabriolet, hvor en todelt skjult veltebøyle automatisk kommer frem og beskytter fører og passasjerer i kritiske situasjoner, som for eksempel "rollover". Sikkerheten er også ivaretatt med 2 kollisjonsputer foran, sammen med hode- og sidekollisjonsputer foran. Den unike posisjonen til et ikon, men i moderne innpakning.
Beetle Cabriolet kommer i tre motorversjoner, de samme motorene som på Beetle. Det vil si en innstegsversjon med 1,2 l 105 hk TSI bensinmotor, og deretter en 1,4 l 160 hk TSI bensinmotor i sportutgave og helt på toppen en 2,0 l TSI bensinmotor med 200 hk også den i sportutgaven.
 
- Salget starter i Norge i begynnelsen av 2013, og de første bilene forventes til Norge etter påske. Prisene er ikke klare, men vi er trygge på at de blir konkurransedyktige sier direktør Hekneby avslutningsvis.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.