Ny Hummer H2

Ny Hummer H2Ny Hummer H2 for både asfalt og terreng
Bare et par år etter at Hummer ble kjøpt fra AM General, fortsetter General Motors sitt arbeid for å gjøre Hummer tilgjengelig for et bredere publikum. Den helt nye Hummer H2, er en "full size" nytte/sportsbil, med komfort og kjøreegenskaper som også passer på asfalten.

Inspirert av studien Hummer H2, blir H2 i blant referert til som "Baby Hummer". Men det finnes ikke noe smått og søtt ved den nye Hummer. Kallenavnet er en anerkjennelse av den størrelsen og statusen som er knyttet til H2s storebror, den originale H1, fremdeles et forbilde for tøff terrengkjøring.


H2 er en forfinet utgave av H1, med mer komfort. Samtidig har den egenskaper som vil opprettholde lederposisjonen i markedet for terrengbiler. H2 er en modig og ungdommelig tolkning av Hummers image. Men innpakningen er mer sivilisert og størrelsen mer håndterlig. Det ekstreme designet sørger for at man gjenkjenner H1 i den nye modellen.

H2 debuterer i markedet som et mer sivilisert familiemedlem. Kjøreegenskapene på vei, inklusive komfort, er blitt mer forfinet. Og den har alt utstyr og komfort en kunde i SUV-segmentet forlanger. Likevel er den nesten like tøff i terrenget som sin berømte slektning. Den kan kjøre gjennom elver som er 50 cm dype, klatre 40 graders vinkel, forsere dyp sand og legge konkurrentene bak seg i ørkenløp.

Kreftene kommer fra en GM Vortec 6000 6,0 liter V8 motor som produserer 325 hk ved 5200 o/min. Maks dreiemoment er 385 lb.-ft ved 3600 o/min. Motoren er matchet med en heavy duty firetrinns automatisk girkasse.

Det avanserte firehjulssystemet og girkassen er fleksibel og førerstyrt. Den integrerte Borg-Warner to-trinns, elektronisk kontrollert firehjulsdriften kan redusere bilens utveksling ytterligere med 2,64:1. Det kan være en fordel når man skal "klatre" over hindere.

Kilde:GM Norge

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.