Nissan Altima

Nissan AltimaDen helt nye Nissan Altima, en 4-dørs sedan i det amerikanske mellomsjiktet, ble tildelt prisen for sitt aggressive og moderne design, sine forbedrede kjøreegenskaper og kapasiteter og rett og slett fordi den gir svært mye bil for pengene. Dette er første gang Nissan mottar denne prestisjetunge prisen.Nissan Micra ble som kjent kåret til Årets bil i Europa i 1993.

Tittelen "Årets bil i Nord-Amerika" blir tildelt den bilen som har scoret flest poeng og sanket flest stemmer fra de 50 mest toneangivende motorjournalister fra USA og Canada. Utvelgelsen er basert på en omfattende evaluering av alle nye biler og biler som har gjennomgått en betydelig ansiktsløftning for modellåret 2002. De kategoriene som juryen la mest vekt på var innovasjon, design, sikkerhetsnivå, kjøreegenskaper, sjåførens tilfredshet og valuta for pengene.


Den helt nye, tredje generasjon 2002 Altima, representerer en total reposisjonering og nytenkning av Nissans sedan i dette segmentet. Gjennom sitt aggressive design og fantastiske kapasiteter, bringer den til torgs egenskaper som tidligere ikke har vært å finne i denne klassen. Med muligheter for å velge en 240 hesters 3,5 liters V6 motor eller en 2,5 liters 4 sylindret motor på 175 hk med enten en 5-trinns manuell girkasse eller en 4-trinns automat, representerer nye Altima et stort spekter av bilkjøpere på det Amerikanske kontinent. 

Kilde:Nissan

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.