Nye Nissan Note

Nye Nissan NoteDen nye NOTE fremstår solid og selvsikker på alle mulige måter. Bilens iøynefallende utseende, den gode ytelsen og den store romsligheten gjør at bilen passer perfekt for enhver type familie. Karakter gjør oss mer interessante. NOTE er derfor dristig i sin særegenhet.

 


STÅ UT FRA MENGDEN
Bilens karakteristiske grill, pent integrerte tåkelykter og utvidete hjulbuer gir et selvsikkert designuttrykk. Sotete bak- og sidevinduer gir på enkelte modeller et solid inntrykk av sikkerhet og ro.
NOTEs oppsiktsvekkende styling er også praktisk. For eksempel så vil de høye sidelysene gjøre det enklere å bedømme bredden på bilen ved manøvrering på trange flater. Hjulene er plassert så godt som i hjørnene av understellet, slik at NOTE både ser og føles ut som om den er limt til veien. Variabel assistanse servostyring sørger for god respons, slik at NOTE er enkel og morsom å kjøre; enten du skal gli inn på den siste ledige parkeringsplassen eller cruise langs den åpne landeveien.

DET BLIR SOM DU GJØR DET
NOTE tilpasser seg dine behov. Bilen kan være en rolig, rommelig femseters familiebil med rikelig benplass og generøst armslag til alle. Men i løpet av et par minutter kan du endre bilen til å bli en romslig og praktisk fraktevogn som passer perfekt til hytteturen eller shoppingen.

UTSEENDET KAN OGSÅ ENDRES
I det ene øyeblikket er det solskinn og tørt, i det neste regner det. Da er det greit å holde handleposene unna barnas våte tøy. Eller kanskje ønsker du å holde skjørt porselen på trygg avstand fra tunge sportsbagger? Med NOTEs todelte Flexiboard kan du enkelt tilpasse bagasjerommet til enhver situasjon.

Nye Nissan NoteENERGISK OG RAFFINERT
Prøvekjør NOTE og du vil oppleve at den er like energisk som den ser ut. Du kan velge mellom fire motorer; en økonomisk 1.4 liter bensinmotor som gir 88 hk, en topp moderne aluminium 1.6 liter bensinmotor som yter 110 hk, og to versjoner av den raffinerte og kvikke 1.5 dCi turbo diesel; en som yter 68 hk, samt den kraftige 86 hk. Alle motorene er tilgjengelige med 5 trinns manuell girkasse, mens bensinmotoren på 1.6 liter også kan leveres med en intelligent automatgir-løsning som regulerer dreiemomentet på en måte som sikrer jevnere girskifter.

PERSONLIG NOTE
NOTE er en særdeles anvendelig bil som straks vil bli en uunnværlig del av livet ditt. Derfor har vi rikelig med ekstrautstyr som gjør det enkelt å skreddersy NOTE etter dine ønsker og behov.

Nye Nissan NoteNOTE PASSER PÅ FAMILIEN DIN
NOTE har et suverent bremsesystem med ABS, EBD og BAS (Brake Assist System som øker bremsekraften ved nødbremsing). Dette er selvfølgelig standardutstyr. NOTEs lette karosseri er usedvanlig solid. Dette gjør at bilen ligger stødig og stabilt på veien.

Kollisjonsputer foran og på siden (sidekollisjonsgardiner på enkelte modeller) beskytter deg mot kollisjonsskader. Frontsetene er utstyrt med aktive hodestøtter som skyves forover om NOTE blir påkjørt bakfra. Hodestøtten vil da avlaste hode og nakke slik at faren for en whiplash-skade reduseres. ISOFIX festepunkt i baksetet gjør det enklere å plassere et barnesete trygt og korrekt. Hvis du heller ønsker å ha barnesetet foran, kan du enkelt deaktivere kollisjonsputen i passasjersetet. Alle seter er selvfølgelig utstyrt med 3-punkts sikkerhetsbelter. I midtsetet bak er sikkerhetsbeltet beleilig montert i selve setet, ikke i tak eller sidevegger hvor det ville vært til sjenanse for sjåføren. Enkelte modeller leveres også med ESP (Electronic Stability Programme) som sammen med ABS-systemet hjelper deg å holde et fast veigrep selv ved krevende værforhold og plutselige hindringer i veibanen.

Kilde: Nissan Nordic

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.