Første bilder av Peugeot 308

Første bilder av Peugeot 308Peugeot viser frem de første offisielle bildene av sin nye storselger, Peugeot 308. Bilen, som blir etterfølgeren til kjempesuksessen Peugeot 307, lanseres sannsynligvis i Norge i begynnelsen av 2008.

                                                                         Mer... 

I første omgang kommer Peugeot 308 som 3- og 5-dørs kombi-coupé. Senere vil bilen komme i andre karosseriutforminger som SW og CC.

Første bilder av Peugeot 308Peugeot er så langt sparsommelige med informasjon om bilen. Men den franske bilprodusenten røper at de viderefører strategien med å utstyre bilen med drivstoffgjerrige motorer, noe som betyr 10-15 prosents reduksjon i drivstofforbruk i forhold til forgjengeren 307. Peugeot er som kjent allerede det bilmerket i Norge som slipper ut minst CO2 basert på salg av nye biler. Peugeots ledende partikkelfilterteknologi vil benyttes på HDi-motorene.

Første bilder av Peugeot 308Bildene viser at 308 beholder romsligheten som gjorde 307 så populær blant norske bilkjøpere. Interiøret får et sterkt kvalitetsmessig løft, og det stilfulle utvendige designet blir gjort enda mer sportslig, samtidig som det bevarer Peugeots merkeidentitet med skrånende frontlykter og stor grill.


Peugeot 308 skal bygges i Frankrike, på fabrikkene i Sochaux og Mulhouse.

Kilde: Peugeot Norge

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.