BMW 6-serie Gran Coupé

her er de aller første offisielle bildene av tredje modell i 6-serien Gran Coupe. Tre varianter er tilgjengelige fra lanseringen, 640d, 640i og toppmodellen 650i.


Dermed går BMW inn i bilklassen som noe forvirrende kalles "firedørs coupe

Fronten er inspirert av 6-serie Coupé og Cabriolet, men skiller seg ut med forkrommede detaljer mellom luftinntak og tåkelys. Videre har den doble runde lykter i tredimensjonal utførelse, med LED kjørelys.

Bortsett fra to ekstra dører, har Gran Coupe vokst litt over ti centimeter i lengden i forhold til coupe-versjonen. Med lengde på hårfint over fem meter er dette en diger bil. Samtidig er den lav, ti centimeter lavere enn for eksempel 7-serien.



Interiøret er eksklusivt og førerorientert. Dørflatene flyter sømløst sammen for å skape en harmonisk forbindelse hele veien fra instrumentpanelet til bakseteryggene. Baksetene er noe høyere enn i de andre 6-serievariantene og lent mer bakover for god komfort på lange turer.

Samtlige motorer har TwinPower Turbo-teknologi. Dieselalternativet er 640d mens de som ønsker bensin kan velge mellom 640i og toppmodellen 650i. Samtlige har 8-trinns sport automatkasse som standard, og xDrive firehjulsdrift tilbys i kombinasjon med 650i.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.