Alfa Brera klar for det norske markedet i mars

Alfa Brera klar for det norske markedet i marsEn kraftfull, kompakt 2+2 sportsbil som garantert vil vekke oppsikt i gatebildet med sin sterke personlighet. Alfa Brera vil foreløpig leveres med to JTS direkte innsprøytning og Twin Phaser-teknologi bensinmotorer.

                                                Mer...  

  

En 260 hk 3.2 V6 JTS og en 185 hk 2.2 JTS. En 2.4 liter diesel motor som leverer 200 hk (400 Nm) vil være tilgjengelig fra mai 2006. Alfa Brera vil ha en startpris fra kr. 499.900,-

Alfa Brera er en 2+2 kupè med sjenerøse dimensjoner: 1830 mm bred, 4413 mm lang og 1372 mm høy. Den smalnende fronten og hekkens utforming gir en følelse av kompakt eleganse, takket være de myke linjene som smyger seg fra den innebygde bakre støtfangeren til frontlyktene. Eksteriørdesignet vitner om en nyskapende utvikling av klassiske Alfa Romeo-tradisjoner, der det beste fra en rik historie er samlet i et innovativt og moderne uttrykk.

Alfa Brera klar for det norske markedet i marsEt raskt blikk er nok til å registrere et bakvindu som vekker gjenkjennelsen til den legendariske Giulietta Sprint-modellen, eller en hekk som bærer alle kjennetegn på en langt nyere Alfa Romeo. På samme måte kan panseret minne om en klassisk 50-tallsmodell, med det dominerende, midtsentrerte våpenskjoldet. Større baklykter, fire eksosrør, store dekkdimensjoner og sportslige felger, sier imidlertid tydelig fra om at Alfa Brera er en høypotent sportsbil. Panorama Skyview (glasstak) gir bedre lys i kupèen og skaper en storslagen romfølelse for passasjerene, samtidig som bilen får et strømlinjet uttrykk fra utsiden.

Full kontroll
Alfa Brera klar for det norske markedet i marsDen nye Alfa Brera byr på kompromissløs kontroll og kjøreglede. Komfort og dynamiske prestasjoner er en del av den stolte Alfa Romeo-arven - med Alfa Brera er disse egenskapene ytterligere foredlet. Brera er utstyrt med et avansert nytt fjæringssystem, en innovativ nyvinning som garanterer uovertrufne prestasjoner. De nye høyt monterte triangellenkene er den perfekte løsningen for optimal kontroll av hjulbevegelsene.

Brera´s konstruksjon er inspirert av motorsport og gir bilen dynamiske prestasjoner i toppklasse, ypperlig styrefølelse og kontant kjørekontroll.

Multi-link-systemet bak absorberer ujevnheter og gir bedre styrekontroll og styrerespons på alle underlag. Versjonen utstyrt med den kraftige 3.2 JTS-motoren har permanent firehjulsdrift med tre differensialer.

Alfa Romeo Q4 firehjulsdrift-system gir permanent, dynamisk overføring av kjørekraften til alle fire hjul, dermed sikres maksimalt nivå av aktiv sikkerhet uten at det går på bekostning av den sportslige følelsen.

Salgsstart
Nye Alfa Brera lanseres i Norge mot slutten av mars, men forhåndssalget er allerede i gang. De første bilene som ankommer Norge vil ha 2.2 liter JTS (185 hk) motor med omfattende utstyrsnivå. Alle Alfa Brera vil være spesialbestillinger og skreddersys etter kundens eget ønske.

Kilde:Pressemelding Alfa Romeo.no

 [ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.