Livsstilsbilen Volkswagen Polo Cross

Livsstilsbilen Volkswagen Polo CrossSom oppfølgeren til suksessmodellen Volkswagen Polo Fun, beveger Volkswagen Polo Cross seg inn i et attraktivt marked, Frisk, sporty og smart. Volkswagen Polo Cross kombinerer disse egenskapene elegant til en svært attraktiv pris. I månedsskiftet mars-april, kommer de første eksemplarene av livsstilsbilen til Norge.

                                                Mer...  

  

Med 17" lettmetallfelger og 34 millimeter mer bakkeklaring, ruver Volkswagen Polo Cross høyt over konkurrentene i samme klasse Designet er lekent og røft: fronten er rammet inn i matt aluminium og den karakteristiske v-formede grillen viser hvor slektstreet står plantet. Gitteret i grillen er den samme som i Volkswagen Polo GTI og understreker det sporty ved nye Polo Cross. Sidespeilene er sølvfargede og fremre støtfanger har fått mer markerte, kraftige linjer. Integrerte tåkelys foran leveres som standard.

I forhold til Volkswagen Polo, er Polo Cross9 millimeter lengre, 21 millimeter bredere og 32 millimeter høyere. Bakkeklaringen er økt med 34 millimeter, mens sporvidde og akselavstand er den samme. Silhuetten er høy og preget av brede, robuste sideplater som følger bilens hjulbuer. Sideplatene harmonerer med fargen på karosseriet og leveres i seks ulike varianter. Takskinne leveres som standard og bidrar til det sporty utseendet. Også interiøret understreker at dette er en sporty og tøffere Volkswagen Polo: Sportsseter, fire-eket ratt i skinn med innlagte plater i matt aluminiumsfarge, gir smykket med Polo Cross-logo og instrumenter rammet inn i krom, samt pedaler i aluminium. Interiøret i Volkswagen Polo Crosser spesialtilpasset bilens farge, noe som bidrar til opplevelsen av at hver bil er skreddersydd kundens ønsker. De seks ulike fargevalgene til Polo Cross er nøye utvalgt for å understreke bilens sporty og lekne personlighet: Magma orange, Limette, Flashrød, Ravennablå, Reflekssølv og Black magic.

Volkswagen Polo Cross er også leken og fleksibel når det gjelder bagasje og oppbevaring. Med fem passasjerer holder bagasjerommet 270 liter, men med bakre seterekke foldet ned kan lastekapasiteten økes til hele 1030 liter. I tillegg finnes det en rekke smarte rom og løsninger for oppbevaring.

I tillegg til lekent design, viser motorprogrammet at dette er en bil for de med økonomisk intelligens. I Norge leveres Volkswagen Polo Cross med to bensinmotorer - 1,2 65hk og 1,4 75hk med eller uten automat, samt samt en TDI-dieselmotor på 70 hk. Den minste bensinmotoren er en tresylindret motor på 1,2l og 65 hk. Dette gir ekstremt lavt drivstofforbruk på 0,62 liter per mil. TDI-utgaven på 70 hk bruker kun 0,49 liter drivstoff per mil.

Livsstilsbilen Volkswagen Polo CrossVolkswagen Polo Cross kommer med en omfattende utstyrspakke som standard. Både elektriske vindusheiser foran og bak, fjernstyrt åpning og låsing av bilen, høydejusterbart førersete og leselamper for passasjerene, varme i setene foran samt tåkelys og takreling. Du sitter også trygt i nye Volkswagen Polo Cross. Både front- og sidekollisjonsputer samt automatiske beltestrammere til forsetene følger med som standard. Samtlige modeller leveres med ABS, ESP og bremseassistent som standard. Bremseassistenten forsterker bremsetrykket automatisk dersom trykket på bremsepedalen når et vist nivå.

Prisene er svært attraktive for Volkswagen Polo Cross. I Norge leveres minste bensinutgave til kroner 201.140, mens TDI-utgaven på 70 hk kommer til å koste fra 222.840 kroner i Norge.

Kilde: Pressemelding MøllerGruppen

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.