Suzuki med ny SUV

SUVen Suzuki nylig presenterte på bilutstillingen i New Delhi i India, er basert på småbilen Swift. Den er fire meter lang og 1,6 meter høy og har en akselavstand på 2,5 meter akkurat.

Kompakte SUVer er et sterkt voksende segment også blant den hippe ungdommen med litt penger i Asia. En kundegruppe som også begynner å få litt sans for design.

Dermed er vel denne modellen midt i blinken. En kompakt bil, med en rekke macho-antydninger og et utseende som vi forbinder med noe av det mest moderne fra Europa.

Under panseret vet vi ikke sikkert hva som befinner seg, men vi vil tro det er tilsvarende motorisering som i Swift, som XA Alpha jo er basert på. Det vil i så fall si en bensindrevet 1,2-liter på 94 hestekrefter eller en DDiS dieselmotor med 1,25 liter slagvolum og 75 hester.

Det er Suzukis indiske datterselskap, Suzuki Maruti, som står for nyheten. Målet med designen av XA Alpha har vært å kombinere en viss rustisitet og røffhet med begrensede dimensjoner og en viss eleganse. Om det er vellykket lar vi dere bedømme selv ut fra det begrensede bildematerialet.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.