Range Rover fjerde generasjon

Dette er fjerde generasjon av den unike Range-Rover serien. Bilen er bygget på nytt fra bunnen av, men det innovative og ikoniske designet fra den originale modellen er likevel ivaretatt.


Den nye Range Rover er verdens første SUV med en revolusjonerende lettvektkonstruksjon. Monocoque-konstruksjon i aluminium, der det er karosseriet som utgjør bærestyrken i konstruksjonen, gjør bilen 420 kilo lettere enn Range Rover-modellen med stålkonstruksjon som nå fases ut. Resultatet er betydelige forbedringer på mange områder: Den har bedre ytelse, er raskere, bruker mindre drivstoff og har et lavere CO2-utslipp.


Bilen har også fått front- og bakunderstell i aluminium med nyutviklet luftdemping som sørger for enda bedre komfort og bedre veigrep. Den nye dempingen gir en mer kontant og intuitiv styrefølelse.

Den nye modellen er kraftig forbedret samtidig som den tar vare på Range Rovers historiske og ikoniske DNA.

- Den nye Range Rover tar vare på modellens essensielle og unike karakter - kombinasjonen av luksus, ytelse og uslåelige terrengegenskaper. Samtidig gir nyvinningene, og lettvektkonstruksjonen en helt ny opplevelse med en markant endring i komfort, ytelse, design og kjøreegenskaper, sier salgsdirektør Rune Pedersen i Land Rover Norge.  


Den nye modellen har en ren og elegant form som følge av en helt ny tolkning av Range Rovers designelementer. De første bilene er på norske veier i starten av 2013 og prislappen blir klar på slutten av dette året
Kilde:Range Rover

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.