Peugeot 2008 kompakt crossover

Peugeot 2008 Kan bli en av de rimeligste bilene i klassen. Den nye bilen har fått klare familietrekk som definerer den som en Peugeot - og også noen elementer som gjør at den trekker blikkene til seg.

Ifølge pressemeldingen skal Peugeot ha brukt erfaringene fra 3008 når man har laget en crossover-versjon av 208. Den kompakte bilen har dermed fått meget presise og kvikke kjøreegenskaper, lover man, og med en vekt på kun 1.045 kilo er det lov å ha store forventninger til hvordan bilen føles på veien.

Lav vekt og moderne motorteknologi lover også godt for prisen. Her er det grunn til å vente at Peugeot vil utfordre de rimeligste konkurrentene i klassen.


Til tross for beskjedne ytre mål skal bilen romme fra 360 til 1.194 liter bagasje, alt etter om baksetet er oppe, helt eller delvis nedfelt. 22 liter av bagasjevolumet er i et skjult rom under gulvet.


De mest nøysomme utgavene loves å klare seg med 0,38 liter drivstoff per mil, og et utslipp på 98 gram per kilometer. Det er tall som kan bidra til å gjøre bilen til en avgiftsvinner på det norske markedet.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.