Nye og oppgraderte AYGO 2012

Den nye oppgraderte AYGO 2012 benytter Toyotas nye og sterkere designspåk og har et revidert interiør med nye fargekombinasjoner. 

Den får nå bedre tilkobling av eksterne enheter, forbedret kjørekomfort og støynivå og har girhendler på rattet i kombinasjon med MultiMode girkassen.

AYGO leveres i en ECO-utgave som har et CO2-utslipp på bare 99 g/km. I 2011 solgte Toyota mer enn 85,000 AYGO. Den nye oppgraderte AYGO vil bli lansert over hele Europa til våren.

Samtidig som vennligheten og den lekne stylingen er videreført fra forgjengeren, får nye AYGO en sterkere og mer dynamisk frontdesign. Fronten benytter Toyotas nye "Under Priority"-designspråk, som dessuten gir lavere luftmotstand og bedre motorkjøling.

Den distinkte nye fronten på de kommende Toyota-modellene benytter "Under Priority"-designspråk som innebærer en stor nedre grill, som gir oppmerksomhet til den nedre delen av bilen, for å gi et distinkt og mer selvsikkert uttrykk.  

For å huse et større trapesformet luftinntak har frontfangeren blitt bredere og de nye integrerte tåkelysene er plassert i ytterkant, noe som gjør at AYGO fremstår som bredere og med en sterkere tilstedeværelse.

Nye LED-kjørelys er plassert i nedre del av grillen, og bidrar til signaturen til den nye "Under Priority"-fronten.

Den nye frontfangeren bidrar til lavere luftmotstand enn før. Den integrerte frontspoileren er plassert 70 mm lenger frem, og alle åpninger og hjulbuer er formet for å jevne ut luftflyten inn i - og rundt bilen, noe som bidrar til bedre drivstofføkonomi.

Den øvre grillen har fått en mer elegant utforming og panseret er redesignet for å skape større volum i midtseksjonen, noe som bidrar til et sterkere uttrykk.

Sotede vinduer er tilgjengelig på nye AYGO, og kunder kan velge mellom åtte eksteriørfarger, hvor to er nye for modellen: Vibrant Metallic Orange og Bronze Mica.

Innvendig har AYGO fått en høyere opplevd kvalitet, gjennom revidert fargevalg og finish på dashboardet.

Et nydesignet skinnratt er nå tilgjengelig, og girhendler på rattet kommer i kombinasjon med den valgfrie MultiMode girkassen (MMT). Girkulen leveres i skinn for både manuell- og MMT-girkassen.

Dekorringene rundt instrumentene kommer nå i fargene grå, oransje eller sort.

Nye AYGO kan leveres med to forskjellige audiosystemer, hvorav den ene tilbyr mobiltilkobling via Bluetooth og en USB-port for bærbare musikkspillere som iPod.   

En spesiell lanseringsmodell i fargen Vibrant Metallic Orange får dekorringer rundt instrumentene og lyftedysene i samme farge som bilen utvendig.

Med MultiMode girkassen har AYGO med 1.0 VVT-i et forbruk på 0,45 l/mil og et CO2-utslipp på bare 104 g/km.

Støtdemperne er justert foran og bak for å gi enda større komfort uten å gå på bekostning av kjøreegenskapene for øvrig.

Den nye AYGO har en revidert clutch som reduserer støy og vibrasjoner fra drivlinjen. I tillegg er isoleringen av panseret forbedret, noe som gir lavere støy i kupeen.
Kilde:Toyota

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.