Siste nytt

Ny Golf stasjonsvogn

Ny Golf stasjonsvognNå kommer den nye Volkswagen Golf stasjonsvogn. I neste måned er bilen på plass hos norske forhandlere. Stasjonsvogn-utgaven av Golf har vokst og er blitt en svært romslig og sporty bil. De første kundene har allerede bestilt sin nye Volkswagen Golf Stasjonsvogn.

                                                                        Mer... 

Kort sammenfattet er den nye Golf-versjonen en sportslig stasjonsvogn med høy nytteverdi. En moderne og sportslig design går hånd i hånd med et høyt utstyrsnivå og effektive motorer.

Ny Golf stasjonsvognBåde passasjerene og ikke minst bagasjen har fått enda bedre plass i den nye Volkswagen Golf stasjonsvogn. Bagasjerommet er på hele 560 liter, noe som gjør Golf stasjonsvogn til en av de aller mest praktiske bilene i klassen. Den innvendige romfølelsen kan forsterkes ytterligere av et elektrisk panoramatak i glass (ekstrautstyr).


Blant standardutstyret i den nye Golf stasjonsvognen er elektriske vinduer foran og bak, fjernbetjent sentrallås med tyverisikring og klima-anlegg.

Ny Golf stasjonsvognI løpet av sommeren og høsten kommer Volkswagen Golf stasjonsvogn med fem ulike motoralternativer, tre bensinmotorer og to dieselmotorer. Blant bensinalternativene finner vi den innovative og prisbelønnede TSI-motoren på henholdsvis 140 og 170 Hk. De to TDI-alternativene med dieselpartikkelfilter som standard yter henholdsvis 105 og 140 Hk. Det avanserte girsystemet DSG kan leveres til de fleste motoralternativene.

Mot slutten av året blir den nye Volkswagen Golf stasjonsvogn også tilgjengelig med 4MOTION permanent firehjulstrekk.

Den nye Volkswagen Golf stasjonsvogn er svært prisgunstig. Den rimeligste versjonen (102 Hk) koster fra kun kr 240.440. Toppmodellen, med 170 Hk TSI-motor og DSG girkasse, koster fra kr 346.500.

Kilde: Pressemelding MøllerGruppen

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Fartsbøter

Fartsbøter

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.