Bil nyheter

Nye Ford Edge med spesifikasjoner for Europa

PDFSkriv utE-post

fredag 11. september 2015 00:00

Nye Ford Edge med spesifikasjoner for Europa vises i Frankfurt, og detaljert SUV og AWD vekstplan; flere nye SUV’er kommer til Europa.

Volkswagen Passat GTE

PDFSkriv utE-post

mandag 31. august 2015 00:00

Volkswagen er for tredje året på rad samarbeidspartner med Arendalsuka. Både Volkswagen e-up! og Volkswagen Golf GTE ble vist for første gang i Norge på Arendalsuka. Denne gang er det nye Passat GTE, Volkswagen sin nye ladbare hybrid, som er den store nyheten.

Opel Astra på et eksklusivt besøk i Norge

PDFSkriv utE-post

fredag 21. august 2015 00:00

Denne uken er den helt nye Opel Astra på et eksklusivt besøk i Norge. Seks uker før den debuterer på den store internasjonale bilutstillingen i Frankfurt, får norsk presse, forhandlere og VIP-kunder muligheten til å se og kjenne på den svært spennende nykommeren.

Norsk spesialmodell: Beetle Black

PDFSkriv utE-post

lørdag 08. august 2015 00:00

Nå starter forhåndssalget av Volkswagen Beetle Black, en eksklusiv spesialmodell som er spesialtilpasset Norge.

Nye ŠKODA Superb

PDFSkriv utE-post

mandag 01. juni 2015 17:00

Nye ŠKODA Superb representerer en helt ny æra for ŠKODA-Auto og setter standarden for fremtidige biler fra ŠKODA. "Vi er stolte av endelig å kunne presentere vårt nye flaggskip på norske markedet, og vi er spesielt glad for at vi kan tilby et bredere utvalg med 4x4 firehjulsdrift.sier direktør Kai Robert Solheim.

Opel viser en smak av nye Astra

PDFSkriv utE-post

lørdag 16. mai 2015 13:33

Når sjefen for Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann, avduker helt nye Opel Astra på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt i september, er den 11. generasjon kompaktbil fra Opel – en historie som strekker seg over nesten 80 år.

Ny Volkswagen Transporter

PDFSkriv utE-post

søndag 19. april 2015 15:50


I dag ble den Nye Transporter vist frem. Det er ganske nøyaktig 65 år siden den første Volkswagen Transporter rullet av samlebåndet i Tyskland, og nå er den sjette generasjonen klar.

Hyundai ix35 Fuel Cell, en elektrisk SUV

PDFSkriv utE-post

tirsdag 31. mars 2015 12:34

Hyundai ix35 Fuel Cell produser strøm til sin elektriske motor, med hydrogen som drivstoff, mens man kjører. Dette i motsetning til en batterielektrisk bil som bringer med seg strømmen i batterier. Den hydrogendrevne bilen har en rekkevidde på opp til 600 km og har kun ren vanndamp som utslipp. Å fylle opp tanken tar kun noen få minutter.

Side 1 av 53