Volvo 940- Starter ikke

hei
Etter en kjøretur så startet den ikke etter å ha stått i ro en stund ca 1/2 time har forsøkte det meste.Har sjekket, bensinpumpen, slanger, bensin frem til innsprut, byttet bensinpumpe, relé og sikring.
Starter på startgass, plugger er tørre, godt med strøm, pumpen går. sjekket gnist på plugger, tatt av innsprutingsdyser
Noe tips

Svar:
Det må være en feilkode lagret i styreenheten for motorstyringen. Dette kan du få sjekket på de fleste bilverksteder. feilen kan ligge i veivføler, styreenhet eller i strømtilførsel til styreenhet. 
Klikk her for å spør bilmekanikeren

Kommentarer   

#3 sveino 13-05-2014 16:07
Hadde mye tull med volvoen min for en tid tilbake oxo. mye av det samme som du beskriver. standard feilkoder på lmm,lambda++++. byttet det som gikk å bytte. feilen min var di svarte releene på høyre støtdempertårn som gir styrestrøm til dysene. det ene releet er til kjølevifta ble jeg fortalt og det andre til dysene. tok og åpnet dem og så at loddepunktene var løse. loddet dem sammen igjen og bilen har gått uten problemer siden.
+3 #2 lasse simon stenberg 05-04-2014 15:46
Hei jeg har en volvo 940 turbo som ikke får gnist bensin pompa går men dysenr leverer ikke vidre har bytta svinghul sensor bytta tenningsmodul bytta ut hele ledningsnettet på motor enda så er tennplugg tørr gister ikke heller
#1 volvo 940 22-02-2013 14:25
samme problem jeg har på min. byttet lmm, pumpe, trykkregulator, rele, lambda, svinghjulsensor , plugger/ledning er, fordelerlokk, har gnist og pumpa starter som den skal. men dysene åpner ikke og ingen feilkode. starter med en gang på startgass uansett temperatur. lugger litt på tomgang noen ganger. står den lenge nok på tomgang får jeg feilkode 232. men tror noe annet er årsaken til at denne koden kommer siden lambda og lmm er byttet. styringa som har begynt å klusse?

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.