Mercedes w203 gløde problemer rele

PDFSkriv utE-post

Hei. I det siste har eg sletta litt med å starte bilen. I korte trekk så e det en w203 2004 modell. Bilen e godt ca 100.000km. Når eg skal starte bilen uansett om eg gløder elle ikke så slår det ut en 15 ampers sikring ( av og til ) i boxen. sikring Nr 52 ( Start Enable ) står det i sikrings oversikt. Får å kunne starte bilen så må eg vri på tenning og så skifte sikring. Ellers hvis motor e kaldt på morgen, så liser glødelampe 40-60 sekund. Var på verkstedet og skifta 1 glødeplugg, resten var OK. Men det hjalp ikke. Ut ifra ka eg fant på nettet så kan det være gløderele som e gåen. Hørte det koster ca 1300 NOK... Men uten at eg e sikkert at det e rele så e det litt dumt å betale for noe som e ikke ødelagt. Og kor finner man gløderele på w203? Ka kan det kjennetegne ??? På forhånd Takk.

Svar: 
Sjekk det elektriske vedr. glødeplugger/gløderør. Skal heller ikke være nødvendig å gløde i 60 sekunder. Normalt bare 10-15 sekunder. Som nevnt gløderele kan være synderen her.
Klikk her for å spør bilmekanikeren 

 
Relaterte artikler:

Kommentarer  

 
0 #1 Dallas 04-11-2013 14:52
Hei.
Har en Nissan Terrano 1 89 mod, 2,7 turbodisel.
Når det er kaldt ute er den utrolig tregstartet når motoren er kald. Har byttet gløderele, 1 av 2 stk, byttet om på dem, men like treg, nye plugger, men ikke noe forskjell.
Når den er varm starter den med en gang.
Hva kan årsaken være? Hva er en gjenganger?
Siter
 

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode