Fiat Ducato- Start kode

Har en Fiat Ducato diesel 1997 modell. Har problem med start koden av og til, når jeg skal starte bilen så slukker ikke kodelampen og bilen vil ikke starte, så vis jeg sitter og slår på og av tenningen og lirker med nøkkelen så slokker den og bilen starter, har sjekket smeltesikringen den er i orden. Hva kan det være og er det mulig og koble om noe så jeg ikke blir stående en plass som ikke er bra.


Svar:
Du har kanskje et problem med startsperra som det kalles og da bør du sjekke hvilken feilkode som ligger lagret på styreenheten. Det kan være feil med nøkkelen, antennen som sitter rundt tenningslåsen eller rett og slett styreenheten til startsperra. Du kan ikke koble ut eller koble om denne startsperra for da ville det ikke vært tyverisikkert nok!! Har du en reserve nøkkel så kan du prøve denne først!

Klikk her for å spør bilmekanikeren 

Kommentarer   

#2 Andriachi 01-06-2012 18:16
Hei:) har nett kjøpt meg en fiat ducato 2003 mod 2,3l som ikke lar seg starte. Bare kinner og kinner og ikke starter. Har prøvd å ta den på gir å det funker fint, men den stopper igjenn på tomgang? Motoren går helt fint uten å fuske på litt turtall, men stopper som sakt på tomgang, å da må den slepes igang igjenn? Vet du hva som kan være årsaken til dette?
-3 #1 Jan Egil Larsen 17-08-2008 14:59
Eg har en Fiat Dukato 1998 diesel. Problema er at bilen starter men nar eg gir gass så stopper han. Gløde lampen kommer ikke på heller.Hva kan det vere

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.