Elektriske vinduer virker ikke??

Hei har en gammel BMW M5. De elektriske vinduene har sluttet å virke. Takluken(elektrisk) virker fortsatt. Hvor kan problemet ligge? Det lukter også bensin inne i kupeèn når jeg kjører med takluken oppe. Det vil mao si at når luken er igjen lukter det ingen ting. Forslag?  
Bil: BMW E-28/3.543   Modell:     Km stand:  167000

Hilsen
  Alf Johnsen


Svar:
Sjekk sikringene om de er hele til el vinduer først og samtidig sjekker du om det er spenning på sikringen når tenningen står på. Deretter kan du ta av bryterene og sjekke om styresignalet der kommer ut av bryteren når den trykkes på. Gjør den det så må du sjekke om det er pluss og minus til vindusmotorene inne i døren og om det samme styresignalet kommer frem. Gjør det ikke det så er en vanlig årsak at det er brudd i ledningene der hvor ledningene går mellom døra og kupeen. Begge motorene kan jo være defekte vet du! Små bensinlekkasjer i slanger inni motorrommet er ikke bra og kan gi bensinlukta som du snakker om. Hilsen Bilinform. 

Klikk her for å spør bilmekanikeren


              

Kommentarer   

#3 Daniel R 02-04-2017 10:35
Har en toyota avensis 2001 model som venstre vindu bak (elektrisk) ikke funker noen forslag ??
#2 Honda Civic 15-03-2011 17:46
hei sann, jeg har en Honda civic 92 modell.. har et problem med mine elekriske vinduer. probleme er at den verden går opp eller ned når jeg trykken på den knatten som skal få den ned elelr opp. noe tips om hva probleme kan være? og hva prisen kan koste for å vikse en sånn vindu. det er bare en vindu. den ved føreren.
Takk på forhånd
#1 john-eirik 16-07-2008 00:46
hei jeg har tenkt å ettermontere elektriske vinduer på min caddy 2006, er det like greit å skaffe originalt eller har du noen tips

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.