Volkswagen Golf R - kun for norske øyne

Volkswagen Golf R - kun for norske øyneI samarbeid med Volkswagen Individual, har importør Harald A. Møller AS nå skreddersydd en sjelden og sporty Volkswagen Golf for det norske markedet. Volkswagen Golf R skal produseres i 150 eksemplarer og den selges kun i Norge.

Helnorsk, sporty og svært sjelden. Den nye Volkswagen Golf R er utviklet etter norske spesifikasjoner for å tilby norske Volkswagen-fans noe helt unikt.
Volkswagen Golf R blir første Volkswagen-modell i Norge utstyrt med den svært effektive og bensingjerrige 1,4-liters TSI motoren på 140 hk. Med både turbo og kompressor oppnår bilen et dreiemoment på 220 Nm allerede fra 1500 omdreininger i minuttet. Denne kraften akselererer Volkswagen Golf R fra 0 til 100 km/t på 8,8 sekunder mens toppfarten oppgis til 205 km/t. På tross av ytelsene er drivstofforbruket på kun 0,7 liter per mil ved blandet kjøring. Sekstrinns manuell girkasse overfører kreftene til effektiv fremdrift.

I tillegg til motoren, skiller Volkswagen Golf R seg tydelig fra standardmodellen. Bilen er lakkert i Deep Blue perleeffekt. Denne fargen er reservert ekstremgolfen R32, men den norske importøren Harald A. Møller AS har fått tillatelse til å bruke denne på Volkswagen Golf R. I tillegg er bilen utstyrt med spesialdesignede 18-tommers felger i Charlston-design. På disse hviler 225/40 R 18-dekk som på en effektiv måte understreker ytelsene til denne unike bilen. Lakkert frontspoiler og hekkeskjørt fra Volkswagen Individual får også Volkswagen Golf R til å skille seg ut i mengden.
Siden det bare produseres 150 eksemplarer av denne bilen, vil hver få et eget R-emblem og en børstet stålplate med bilens nummer i serien festet på rattet.

Utstyrsnivået er høyt og inkluderer blant annet 2-soners Clomatronic, sportsinteriør i sinn og alcantara, midtarmlener foran og bak, regnsensor, avblendbart innvendig speil, tåkelys, stereopakke med åtte høyttalere og bi-xenon frontlykter.

Volkswagen Golf R er på plass hos bilforhandlerne fra begynnelsen av oktober og vil koste fra 319.900 kroner.

Kilde:Pressemelding MøllerGruppen

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.