Peugeot Expert: Ny fransk flerbruksbil

Peugeot Expert: Ny fransk flerbruksbilDen franske bilprodusenten Peugeot introduserer en ny stor flerbruksbil til modellutvalget. Nye Peugeot Expert personbil, som kan romme opp til ni personer, introduseres i Norge i løpet av april neste år.

                                                                           Mer...  

I motsetning til velkjente Peugeot Expert varebil, er Expert personbil et relativt nytt bekjentskap. Målgruppene for bilen er familier som trenger en moderne bil med massevis av bagasjeplass og mulighet for flere sitteplasser, samt profesjonelle yrkesgrupper. Men modellutvalget for Expert personbil er ennå ikke bestemt.

Fleksibilitet og romslighet
Peugeot Expert er en usedvanlig romslig bil som kan romme alt fra to til ni sitteplasser - på enkle eller doble seter - avhengig av behovet til brukeren. Andre og tredje seterad kan foldes sammen i tilfelle man ønsker å transportere lengre objekter inne i bilen. 

Peugeot Expert: Ny fransk flerbruksbilHøyden på bilen er hele 1,942 m og bredden er 1,895 m, som sikrer svært romslige innvendige forhold. Romfølelsen blir ytterligere forsterket av gode lysforhold, som er resultatet av opp til 5,84m2 med glassflater på bilen. Samtidig gjør plasseringen av seteradende, som er plassert høyere opp jo lengre bak man kommer, at alle passasjerer har godt utsyn fremover i bilen.

Peugeot Experts fleksibilitet understrekes ytterligere av at den kan leveres i to forskjellige lengder. Den korteste versjonen er på 4,805 m og den lengste på 5,135 m. Den lengste versjonen av Expert kan frakte 9 personer i tillegg til imponerende 1239* liter med bagasje (*VDA-metode).

Motorer
Selv om modellutvalget for Norge ikke er bestemt ennå, kan Peugeot Expert personbil bli gjort tilgjengelig med følgende motorer, som alle oppfyller Euro 4 utslippskravene:

1,6 HDi 90 hk (180 Nm) med femtrinns manuell girkasse
2,0 HDi 120 hk (300 Nm) med sekstrinns manuell girkasse
2,0 HDi 136 hk FAP (320 Nm) med sekstrinns manuell girkasse
2,0 bensin 140 hk (180 Nm) med femtrinns manuell girkasse

Rimelig i drift
En viktig nyhet på Peugeot Expert er at serviceintervallene er på hele 30.000 km. I tillegg gir Peugeots drivstoffgjerrige HDi turbodieselmotorer et forbruk ved blandet kjøring mellom 0,72 og 0,74 l/mil (avhengig av motor), noe som er svært lavt tatt i betraktning at bilen veier 1722 kg (kort) og 1754 kg (lang). Kombinasjonen av disse tingene sikrer lave driftsutgifter for enhver Expert-eier.

Utstyr og priser
Modellutvalg, utstyrsnivåer og priser på Peugeot Expert vil være klare nærmere lanseringstidspunktet.

Kilde: Peugeot  Norge

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]
 

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.